Η γνωστή ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη υποδέχθηκε τον νέο μήνα, τον Αύγουστο, φορώντας το μαγιό της και ποζάροντας στην παραλία με αμμουδιά.

Επιλέγοντας την πιο όμορφη και μαγική στιγμή της ημέρας, την ώρα που ο ήλιος δύει και «πέφτει» στη θάλασσα, η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε και μοιράστηκε τη λήψη αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Ξαπλωμένη στην πετσέτα της και με το βλέμμα στη θάλασσα, απολαμβάνει τη γαλήνια στιγμή κοιτώντας το ηλιοβασίλεμα και ζητώντας μια «χάρη» από τον Αύγουστο. «Γεια σου Αύγουστε, σε παρακαλώ να είσαι ευγενικός», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ανάμεσα στα άτομα που τής σχολίασαν, ήταν μερικοί από τους αγαπημένους της ανθρώπους όπως ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος και οι φίλες της, Βάσω Λασκαράκη και Νικόλ Παναγιώτου. Βέβαια, τα περισσότερα comments στην εν λόγω φωτογραφία η οποία μέσα σε 12 ώρες έλαβε σχεδόν πενήντα χιλιάδες likes, ήταν εγκωμιαστικά σχολιάζοντας πόσο υπέροχο είναι το καλοκαιρινό σκηνικό.

«Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει»

Σημειώνεται πως η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί έναν από τους πιο πετυχημένους λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, κοντεύοντας τους 800 followersm ενώ όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι κανονική δουλειά.

Η γνωστή και πολύ γοητευτική ηθοποιός είχε δώσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, πριν από δύο μήνες περίπου, μιλώντας για το διαζύγιό της, την κόρη της αλλά και το πώς ανακάλυψε ότι ο αριθμός του τηλεφώνου της ήταν στο Ίντερνετ.

Σε εκείνη τη συνέντευξη είχε εξομολογηθεί πως αντιμετώπισε φέτος το Ιnstagram επαγγελματικά. «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».