Η γνωστή και πολύ γοητευτική ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για το διαζύγιό της, την κόρη της αλλά και το πώς ανακάλυψε ότι ο αριθμός του τηλεφώνου της ήταν στο Ίντερνετ.

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις όπως τη μυστική συνταγή της σπεσιαλιτέ της, τον λόγο που ο σεφ σύζυγός της πέταξε τη χύτρα της και το κοινό που έχει με τον Τζόι από τα «Φιλαράκια». Παράλληλα, παραδέχτηκε πως δεν ήταν εύκολη η μετάβαση από την κωμωδία στο δράμα και πως ήδη από το παρελθόν, λόγω κάποιων φημών, αναγκάστηκε να απορρίψει επαγγελματικές προτάσεις.

Γιατί δεν είπε «ναι» στις Άγριες Μέλισσες;

«Συζήτησα για κάποιες δουλειές, αλλά μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενης δουλειάς με το Σόι, ήρθε το Έρωτας Μετά που με πήγε συνεχόμενα με γυρίσματα και το καλοκαίρι. Πηγαινοερχόμουν συνέχεια Κρήτη – Αθήνα γιατί δεν ήθελα να κρατήσω και την κόρη μου το καλοκαίρι εδώ. Οι γονείς μου κατέβηκαν στην Κρήτη και το παιδί έμεινε εκεί. Οι δουλειές, λοιπόν, που μου πρότειναν είχαν φουλ γυρίσματα και το καλοκαίρι λόγω της καραντίνας και του κορωνοϊού» ανέφερε, αρχικά, η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, φτάσαμε πολύ κοντά και είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει και μου άρεσε πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου».

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη παραδέχτηκε ότι υπήρξε μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής μα δεν ήρθαν σε συμφωνία. «Δεν ήταν το κατάλληλο timing και καλώς έπραξα. Ήταν με τον Alpha, αλλά και με άλλα κανάλια. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Πάντα η αγωνία μου και το άγχος μου είναι τι βλέπουν σε εμένα και το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δεν μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί. Έχει παίξει και πρόταση με τον σύζυγό μου. Είχα μια αγωνία αν είναι αλλαγή καριέρας αυτό».

«Υπήρχε το τηλέφωνό μου στη Google για δύο χρόνια»

Επίσης, εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε φέτος το Ιnstagram επαγγελματικά. «Με 750 χιλιάδες followers κάποιος μπορεί να ζήσει μία χρονιά χωρίς να δουλεύει. Εννοώ ότι οι followers φέρνουν κάποιες εμπορικές συνεργασίες, που για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μπορώ να πω ότι αυτή τη χρονιά που δεν εργάστηκα με στήριξαν και ήταν το έσοδο και η δουλειά μου. Είναι κανονική δουλειά».

Όσο για το γεγονός ότι το τηλέφωνό της ήταν στο Διαδίκτυο, είπε το εξής: «Υπήρχε το τηλέφωνό μου στη Google για δύο χρόνια. Βρέθηκε σε μια σελίδα χωρίς να ξέρω γιατί. Το αφαίρεσα πέρσι. Με έπαιρναν συνέχεια για δύο μήνες. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, δεν το πίστευα. Δεν άλλαξα νούμερο».