Η «Βασίλισσα» είναι εδώ, στους «8» του Champions League. Η Ρεάλ χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα «ζευγάρωσε» τις νίκες της κόντρα στην Αταλάντα με 3-1 και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό της.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3’ απείλησαν με τον Γκοζένς, αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε σωστά και απέκρουσε την προβολή του Γερμανού μπακ. Η Ρεάλ Μαδρίτης ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 27’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Βινίσιους. Ο άσος της Βασίλισσας σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Τζιμσίτι έκανε εξαιρετικό τάκλιν και σταμάτησε τον αντίπαλό του. Η πίεση της Ρεάλ απέδωσε καρπούς στο 34’, με τον Μπενζεμά να κάνει το 1-0. Ο Μόντριτς πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Σπορτιέλο, έδωσε στον Γάλλο και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 42’ η Αταλάντα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μαλινόβσκι έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουρτουά.

Στο 52’ οι Μαδριλένοι άγγιξαν το 2-0, αλλά το πλασέ του Βινίσιους έφυγε άουτ. Στο 58’ ο Τολόι ανέτρεψε τον Βινίσιους και μετά την εξέταση του VAR δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ρεάλ. Ο Σέρχιο Ράμος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-0. Στο 67’ ο Κουρτουά απέκρουσε το σουτ του Σαπάτα, όπως επίσης και στο 76’. Στο 83’ όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν κατάφερε να βγάλει το φάουλ του Μουριέλ, με την Αταλάντα να μειώνει σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, αλλά μόνο δύο λεπτά, αφού στο 85’ η Ρεάλ έκανε το 3-1 με τον Ασένσιο. Ο Ισπανός με συρτό σουτ νίκησε τον Σπορτιέλο  και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των Ιταλών. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Ροντρίγκο έφτασε κοντά στο 4-1, αλλά ο Σπορτιέλο του είπε «όχι».

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (64’Μιλιτάο), Μεντί, Βάσκεθ, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε (83’Ασένσιο), Βινίσιους (69’Ροντρίγκο), Μπενζεμά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τολόι, Μέλε, Γκόζενς (57’Ίλιτσιτς), Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Ντζιμσίτι, Πεσίνα (84’Καλντάρ), Πάσαλιτς, Μαλινόβσκι, Μουριέλ (84’Μίραντσουκ).

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.