Η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 55 και το γιόρτασε με ένα απίθανο βίντεο στο Instagram, το οποίο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για τις ευχές των γενεθλίων της καθώς δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με flashback φωτογραφίες της από τα νιάτα της μέχρι σήμερα.

Το βίντεο ξεκινά με μια χαρακτηριστική σκηνή από τα «Φιλαράκια», όπου η «Ρέιτσελ Γκριν», ο ρόλος που την ανέδειξε, είχε γενέθλια.

Στη συνέχεια βλέπουμε μια συλλογή από φωτογραφίες της αγαπημένης ηθοποιού, τόσο από την παιδική της ηλικία όσο και από τότε που πρωταγωνιστούσε στο iconic sit-com των ’90s, αλλά και αργότερα, με τις φωτογραφίες της να φτάνουν μέχρι το σήμερα.

Η ηθοποιός φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που τη γνωρίσαμε ως «Ρέιτσελ», με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο να παραμένουν τα iconic μαλλιά της.

Ακόμη, παρέθεσε στίχους του «The Layers» του Αμερικανού ποιητή Stanley Kunitz, ενώ στο βίντεο ακούγεται μια γυναικεία φωνή που μιλάει για τα γενέθλια και τη σημασία τους.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατ. likes μέσα σε λίγες ώρες, ενώ τα σχόλια με ευχές από διάσημους φίλους της και μη έπεσαν βροχή.

Τα «χρόνια πολλά» στην Τζένιφερ Άνιστον από τους φίλους της

Οι διάσημοι φίλοι της Τζένιφερ Άνιστον έσπευσαν να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της. Η Κόρτνεϊ Κοξ μοιράστηκε δύο φωτογραφίες τους, μια throwback και μια πιο καινούργια, αλλά και ένα σύντομο κλιπ από τα «Φιλαράκια».

Δεν είμαι σίγουρη γιατί αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου κλιπ… Υποθέτω ότι είναι επειδή κανένας άλλος στον κόσμο δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή την ατάκα να ακούγεται τόσο χαριτωμένη. Χρόνια πολλά, γλυκιά μου Τζένη Λουίζ! Επίσης, δεν ξέρω γιατί την αποκαλώ έτσι…, αλλά σίγουρα σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφος της Κοξ, Σκοτ, μοιράστηκε μια φωτογραφία των δύο γυναικών, γράφοντας χιουμοριστικά: «Χρόνια πολλά Mary Kate και Ashley!».

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε επίσης μια παλιά φωτογραφία της με την Άνιστον.

Χρόνια πολλά Τζένιφερ! Κοιτάξτε αυτό το στολίδι μιας φωτογραφίας που βρήκα στα αρχεία μου από ένα εξώφυλλο του Vanity Fair, τόσο πολλές πολύτιμες αναμνήσεις. Απολαύστε τη μέρα σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ρις Γουίδερσπουν πρόσθεσε με τη σειρά της: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη φίλη / συνεργάτιδα / αδελφή της τηλεόρασης που θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω! Σ’ αγαπώ»

Διαβάστε ακόμη: