Η Τζένιφερ Άνιστον άφησε τους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στο όμορφα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο στόλισε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο.

Η 54χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram της όπου την βλέπουμε να στολίζει το φυσικό, τεράστιο δέντρο της με προϊόντα ταξιδιωτικού μεγέθους από τη σειρά περιποίησης μαλλιών της, LolaVie, καθώς το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Baby Please Come Home» ακούγεται να παίζει στο βάθος.

Το εντυπωσιακό δέντρο είναι ήδη στολισμένο με πολλά, γυάλινα στολίδια σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, όπως διάφανο, λευκό, μαύρο και κόκκινο, πολλά φωτάκια και άλλα διακοσμητικά όπως φιόγκους.

«Ποιος χρειάζεται στολίδια όταν έχεις LolaVie Mini;», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η διάσημη ηθοποιός ενώ έβαζε τα καλλυντικά στα κλαδιά του δέντρου σαν διακοσμητικά.

Η Τζένιφερ Άνιστον δίνει και μια μικρή γεύση μέσα από το σπίτι της, καθώς βλέπουμε λεπτομέρειες όπως το ξύλινο πάτωμα, τους τοίχους και κάποιες λεπτομέρειες όπως πίνακες, μοντέρνο φωτισμό και κομψές καρέκλες.

Η σταρ, που συνήθως κρατά την ιδιωτικότητά της, αποκάλυψε ότι έχει μια συλλογή από ξύλινους τάρανδους στο σπίτι της. Τα χαριτωμένα διακοσμητικά ζωάκια είχαν κόκκινες μύτες από μπάλα, μαύρα μάτια, καρό κασκόλ και κέρατα από χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Τζένιφερ Άνιστον αγόρασε την τεράστια έπαυλή της στο Bel-Air της Καλιφόρνια για 21 εκατ. δολάρια το 2012, όταν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζάστιν Θέρου.

Τώρα μένει στο σπίτι με τα τρία σκυλιά της: τον Λόρδο Τσέστερφιλντ, τον Κλάιντ και τη Σόφι.

Το πολυτελές αρχοντικό είναι περίπου 260 τ.μ. και έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και 6,5 μπάνια. Το σπίτι βρίσκεται πάνω από το Bel Air Country Club.

Διαβάστε ακόμη: