Η Μάργκοτ Ρόμπι άφησε πίσω της την ” Barbie” εποχή με τα εμβληματικά φορέματα, τα ρετρό χτενίσματα και το χαρακτηριστικό ξανθό χρώμα της κούκλας. Η νέα ανεξάρτητη ταινία “A Big Bold Beautiful Journey” με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Κόλιν Φάρελ, οδήγησε την ηθοποιό να αλλάξει την εμφάνιση της και πιο συγκεκριμένα, το χρώμα των μαλλιών της,

Η 33χρονη σταρ της “Barbie” εθεάθη να έχει ένα ολοκαίνουργιο hairlook με την πιο δημοφιλή απόχρωση του 2024 το ” strawberry blonde”. Το λεγόμενο “ξανθό της φράουλας” είναι μία γλυκιά ανάμειξη του ξανθού με ένα ήπιο κόκκινο που φέρνει στο μυαλό το εποχιακό φρούτο

Μερικές λήψεις που δείχνουν την Μάργκοτ με το νέο χρώμα μαλλιών της και ένα casual ντύσιμο από το πλατό που γίνονται τα γυρίσματα της νέας της δουλειάς, διέρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας την έκπληξη των θαυμαστών της ηθοποιού.

Η Μάργκοτ Ρόμπι φορούσε ένα μπλε ναυτικό πουκάμισο με λαιμόκοψη και μια σειρά από κολιέ που κρέμονταν από το λαιμό της.

Το navy blue top ήταν συνδυασμένο σε ένα γαλάζιο τζιν που έφτανε μέχρι ακριβώς κάτω από τα γόνατά της. Η Μάργκοτ Ρόμπι ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο καθώς περνούσε από το σετ. Η ηθοποιός φορούσε, επίσης, αξεσουάρ με χρυσό ρολόι, χρυσό βραχιόλι και δαχτυλίδια για την πρώτη της μέρα στο πλατό.

Ο συμπρωταγωνιστή της, Κόλιν Φάρελ, έφτασε για την πρώτη του μέρα στη δουλειά φορώντας ένα γκρι μπλουζάκι με φόρμα, ενώ κρατούσε ένα μπλε σακάκι. Τόσο η Μάργκοτ όσο και ο Φάρελ υπέγραψαν στην ταινία στις αρχές Φεβρουαρίου, και είναι το πρώτο κινηματογραφικό έργο της ηθοποιού μετά την παγκόσμια υπερπαραγωγή “Barbie”.

Η ταινία περιγράφεται ως “Μια ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων και το απίστευτο ταξίδι που τους συνδέει”. Ο Kogonada (After Yang) σκηνοθετεί σε σενάριο του Seth Reiss (The Menu), με τον συγγραφέα να είναι επίσης παραγωγός.

Διαβάστε ακόμη: