Η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε τρία επιπλέον εξώφυλλα του «Midnights», του νέου άλμπουμ της, που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

Καθένα από τα εξώφυλλα θα είναι διαθέσιμο μόνο για τις επόμενες επτά ημέρες, ως προπώληση τόσο σε βινίλιο όσο και σε CD.

Όλα θυμίζουν δεκαετία του 1970, άλλα πιο διακριτικά και άλλα πιο πιο κραυγαλέα. Ένα άλλο επαναλαμβανόμενο μοτίβο είναι η σκυθρωπή εικόνα της Σουίφτ.

Οι προσεκτικοί παρατηρητές επεσήμαναν ακόμα ότι τα χρώματα και των τεσσάρων παραλλαγών φαίνονται ύποπτα οικεία.

Στην πραγματικότητα, αντιστοιχούν με τα τέσσερα χρώματα στο ρολόι από το «Meet me at midnight» που είχε δημοσιεύσει η τραγουδίστρια στο σάιτ της την περασμένη Κυριακή ίσως μεταξύ των MTV VMA, όπου ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου νέου άλμπουμ και της αποκάλυψης του τίτλου, που άεκανς αργότερα στα social media.

Αν και η Σουίφτ δεν έγραψε ούτε είπε κάτι για τις νέες παραλλαγές του εξωφύλλου της δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο ποζάρει παιχνιδιάρικα με τα τρία επιπλέον εξώφυλλα.

Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Η τραγουδίστρια, που ήταν η απόλυτη νικήτρια των MTV Video Music Awards 2022, ανακοίνωσε ότι το 10ο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Η 32χρονη, που κέρδισε το βραβείο Βίντεο της Χρονιάς για το All Too Well (10 Minute Version) έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για τρίτη φορά- το είχε κερδίσει ξανά το 2015 για το βίντεο κλιπ του «Bad Blood» και το 2019 για το βίντεο κλιπ του «You Need To Calm Down».

«Παιδιά, είμαι τόσο περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και ξέρω ότι κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στιγμής δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη μικρού μήκους ταινία αν δεν ήσασταν εσείς, οι θαυμαστές», είπε η Τέιλορ Σουίφτ, λέγοντας ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσει τα μεσάνυχτα.

«Αυτή είναι μια συλλογή που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα», έγραψε. «Τα πατώματα που περπατάμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει 12… θα συναντηθούμε».

Το Midnights θα είναι το 10ο studio άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ και το πρώτο της άλμπουμ με νέα τραγούδια εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: