Τη βαθιά θλίψη του για την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά του εξέφρασε σήμερα ο Τζον Χαντ, ο σχολιαστής ιπποδρομιών του BBC που έχασε τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του στο τριπλό φονικό που σημειώθηκε στο οικογενειακό τους σπίτι στο Μπάσεϊ του Χέρτφορντσαϊρ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Όπως πιστεύουν οι βρετανικές Αρχές, η 61χρονη Κάρολ Χαντ, η 28χρονη Χάνα Χαντ και η 25χρονη Λουίζ Χαντ δολοφονήθηκαν με βαλλίστρα από τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, αφού εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένος σε ένα κοιμητήριο στο βόρειο Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ύποπτος, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση, γνώριζε τα τρία θύματα, αφού ήταν πρώην σύντροφος μίας από τις αδελφές.

«Η συντριβή που αισθανόμαστε δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια» αναφέρει ο Τζον Χαντ στην ανακοίνωση που εξέδωσε με την επιζήσασα κόρη του, Έιμι. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τα ευγενικά του μηνύματα και για την υποστήριξη που έχουμε λάβει τις τελευταίες ημέρες. Αυτά τα μηνύματα μας προσέφεραν μεγάλη παρηγοριά και είμαστε πολύ ευγνώμονες», συνεχίζει η ανακοίνωση.
Ο τραγικός πατέρας και η νεαρή κοπέλα που έχασε τη μητέρα και τις δύο αδελφές της ζητούν στην ανακοίνωσή τους να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά των ίδιων αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν ψυχολογικά αυτό που συνέβη και να «ξεκινήσει η διαδικασία του πένθους».

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Ρομπ Χολ, υπεύθυνος της μονάδας που αναλαμβάνει όλα τα μεγάλα εγκλήματα για το Μπεντφορντσάιρ, το Κέιμπριτζσαϊρ και το Χερτφορντσάιρ, δήλωσε ότι η έρευνα για το τριπλό φονικό που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία προχωρά με με γρήγορους ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμη