Παρακολουθούσε από το θεωρείο της Βουλής την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο του γάμου των ομοφύλων παρέα με τις γνωστές tv περσόνες Φ. Σεργουλόπουλο και Γ. Καπουτζίδη, αλλά και τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Αλ. Πατέλη, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέραν του φιλολογικού ή στενά κυβερνητικού ως προς το σκέλος της υπόθεσης!

Και έδειχνε να διακατέχεται από μια συγκίνηση, (που δεν την έκρυβε -αντιθέτως μάλιστα), με την επίτευξη του στόχου της κυβέρνησης, ως προς το καυτό θέμα που αναστάτωσε και δίχασε την κυβέρνηση αλλά και την ελληνική κοινωνία!

Ο λόγος για τον Άκη Σκέρτσο, τον «εκσυγχρονιστή» (από την εποχή Σημίτη) Υπ. Επικράτειας, τον άνθρωπο με το «μπλοκάκι» (εξού και τον αποκαλούν νέο Τροντ Σόλιντ, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού την δεκαετία του 2000 επί προεδρίας Σωκ. Κόκκαλη) του Μεγάρου Μαξίμου, ο οποίος μάλιστα παρευρέθη μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και σε σχετική εκδήλωση σε night club όπου διασκέδασε με την αρμόζουσα για τις περιστάσεις παρέα!

Και διερωτώμαι: προς τι άραγε η εκδήλωση αυτής της υπερβάλλουσας συμπεριφοράς από τον Άκη Σκέρτσο;

Έναν σοβαρό και μετρημένο πολιτικό άνδρα που δίνει ιδιαίτερη σημασία σε κάθε μορφής σημειολογία!

Ήταν λόγος μόνον πολιτικής ατζέντας; Ήταν μόνο λόγω επιτυχούς κατάληξης μιας δύσκολης υπόθεσης;

Ήταν λόγω κάποιας ειδικής ευαισθησίας ως προς το ζήτημα, που δεν έχει δημοσιοποιηθεί;

Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά και η εν λόγω στάση του συμπαθούς εκσυγχρονιστή που έχει μετοικίσει στο Μαξίμου λόγω της διεύρυνσης προς το κέντρο, προκάλεσε ερωτήματα σε πολλούς, όχι για το ζήτημα αυτό καθεαυτό, αλλά για την συγκίνηση που τον διακατείχε και την εκδήλωση υπέρμετρης χαράς με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, γεγονότα που ξεπερνούν το στενά εύλογο πολιτικό ενδιαφέρον για την υπερψήφιση ενός ακόμη νομοσχεδίου…

Διαβάστε ακόμη: