Σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο εμφανίστηκαν ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, με τη δούκισσα να γίνεται θέμα συζήτησης στα social media.

Πέρα από το δημόσιο φιλί που αντάλλαξε το ζευγάρι όταν η Μέγκαν ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το τρόπαιο στην ομάδα του συζύγου της που κέρδισε το τουρνουά πόλο, ακολούθησε άλλη μια αμήχανη στιγμή, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δευτερόλεπτα μετά το φιλί, το ζευγάρι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα πόζαρε για τις συνηθισμένες φωτογραφίες με το τρόπαιο -σχετικές σκηνές μάλιστα θα προβληθούν και στο νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Χάρι για το πόλο και το Netflix- και στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή μια γυναίκα, η οποία φορούσε λευκό φόρεμα όπως και η Μέγκαν και πήγε και στάθηκε δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με το Twitter, πρόκειται για τη CEO της φιλανθρωπικής οργάνωσης Sentebale του πρίγκιπα Χάρι, δρ. Σοφί Τσαντουάκα.

Η στιγμή που η Μέγκαν ζητάει από άγνωστη γυναίκα να φύγει από το πλευρό του Χάρι

Η δούκισσα του Σάσεξ, όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφορεί, της ζήτησε να μετακινηθεί μακριά από τον Χάρι, επιμένοντας να βρίσκεται αυτή δίπλα στον σύζυγό της, με τη δρ. Σοφί να στέκεται τελικά δίπλα της. «Θα θέλατε να έρθετε από εδώ;» ακούγεται να λέει ευγενικά η Μέγκαν στη CEO τής Sentebale.

Η αμήχανη στιγμή κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα, με τον Χάρι να έχει το χέρι του σταθερά στην πλάτη της συζύγου του, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να πρέπει να μετακινηθούν γύρω τους για να πάρουν τη θέση τους.

Όσο για την δρ. Τσαντουάκα, αφού ο Χάρι και η Μέγκαν έμειναν ακλόνητοι, αναγκάστηκε να σκύψει κάτω από το τρόπαιο, για να πάρει τη θέση της τελικά δίπλα στη δούκισσα του Σάσεξ.

Αντέδρασαν στα social με την κίνηση της Μέγκαν

Τα σχόλια στα social media για την κίνηση αυτή της Μέγκαν Μαρκλ ήταν ποικίλα. Ένας χρήστης, αναφερόμενος στη δούκισσα που παρέδωσε αυτή το βραβείο, αναρωτήθηκε: «Κατ’ αρχάς, γιατί ανέβηκε εκεί πάνω;».

Ένας άλλος πρόσθεσε «Φαίνεται ανασφαλής όσον αφορά στον σύζυγό της. Γι’ αυτό συνεχίζει να προσκολλάται πάνω του και σε όποια γυναίκα στέκεται δίπλα του της λένε να αλλάξει θέση», με έναν τρίτο να σχολιάζει: «Η ελεγκτική προσωπικότητα της Μέγκαν σε επίδειξη για να τη δει ο κόσμος. Της λείπουν τόσο πολύ η χάρη και το γενναιόδωρο πνεύμα. Συμπεριέλαβε τον εαυτό της στη νίκη της ομάδας του Χάρι. Είναι θλιβερό».

Φυσικά, υπήρχαν και οι αντίθετες απόψεις. «OΚ, εάν ο κόσμος έδινε πραγματικά μεγάλη προσοχή και διάβαζε τις ενδείξεις της γλώσσας του σώματος…, αντί να πιστεύουν την αφήγηση που σας ταΐζουν τα μέσα ενημέρωσης, θα βλέπατε ότι αυτό που έκανε εκεί ήταν να δώσει στην πραγματικότητα σε εκείνη την κυρία την τιμητική θέση στη μέση. Αν παρατηρήσετε, το δεξί χέρι του Χάρι ήταν στη μέση επειδή κρατούσε το τρόπαιο. Αυτό την έκανε να νιώθει άβολα, οπότε η Μέγκαν και η άλλη κυρία την κάλεσαν, ευτυχώς, να μπει ανάμεσά τους, αφήνοντας τους άνδρες στα πλάγια. Δεν ήταν μόνο μια ευγενική, αριστοκρατική κίνηση από μέρους της, αλλά έδειξε επίσης διορατικότητα ως προς το πώς η φωτογραφία θα βγει καλύτερα για όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό λέει πολλά γι’ αυτήν: ευγένεια, συμμετοχικότητα και μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: