Η Σμαράγδα Καρύδη διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και μέσα από αυτό μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τα επερχόμενα επαγγελματικά της projects αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή.

Κάθε καλοκαίρι, το προφίλ της δραστήριας ηθοποιού κατακλύζεται από φωτογραφίες από τις διακοπές της και τις ενδιαφέρουσες εξορμήσεις της.

Συχνά, η ίδια ποζάρει με μαγιό και το καλλίγραμμο σώμα της αποσπά πάντοτε τα θετικότερα σχόλια από τους followers της.

«Αλήθεια σε ποιον αρέσει να μεγαλώνει; Αναγκαίο κακό το λέω εγώ. Γιατί δεν είναι ότι μεγαλώνεις, είναι ότι δεν έχει τέλος αυτό. Αν μου έλεγαν ότι θα σταματήσει εδώ, καλά θα ήταν. Γενικώς προσπαθώ όλα τα πράγματα να τα δω απ’ την καλή και την αστεία τους πλευρά. Ναι, δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη φθορά. Με βλέπω σε φωτογραφίες στα είκοσι και θυμάμαι ότι τότε ένιωθα χάλια… Και λέω τώρα, συνέχεια, αυτό που έλεγε η μάνα μου και με εκνεύριζε: “Αχ και να΄χα στα είκοσί μου το μυαλό που έχω τώρα”. Το λέω κι είναι εκνευριστικό. Σκέφτομαι όμως ότι μπορεί να είναι και μια ευκαιρία να γίνω πιο δημιουργική τώρα που μεγαλώνω. Ήδη έκανα την πρώτη μου απόπειρα να σκηνοθετήσω ενώ ο φόβος μου ήταν στον Θεό. Και θέλω να ξανασκηνοθετήσω, έχω διάφορα στο μυαλό μου αλλά όχι άμεσα. Αφού μεγαλώνοντας θα πάψω να είμαι η μούσα, ας γίνω ο ποιητής…» είχε δηλώσει σχετικά με τον χρόνο που πενρά η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της

 

Πρόσφατα, η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και οι followers της την αποθέωσαν.

Διαβάστε ακόμη: