Μου λένε ότι κάποιος ηλικιωμένος λεφτάς (της θάλασσας κατά πάσα πιθανότητα) φέρεται να έχει «νοικιάσει» δύο «ακίνδυνους» τύπους της κοσμικής Αθήνας (κοινώς μαιντανούς), για να παριστάνουν τους φίλους της σέξι και μικρούλας (τρόπος του λέγειν πλέον) συντρόφου του, και να την συνοδεύουν στις εξόδους της!

Φοβούμενος – και δικαιολογημένα- ότι λόγω διαφοράς ηλικίας, αλλά και του ιστορικού του παρελθόντος (και των δύο), υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει κέρατο!

Έτσι, η νεαρά (ας πούμε) κυρία του πλούσιου γηραιού επιχειρηματία, κυκλοφορεί αλά μπρατσέτα σε κοσμικές συναθροίσεις με τους δύο «ακίνδυνους» (για λόγους που αντιλαμβάνεστε) κυρίους, που την βοηθούν εκτός των άλλων στις σέξι φωτογραφήσεις της που προβάλλουν σωρηδόν ΜΜΕ που προφανώς έχουν συνάψει ειδικές σχέσεις για την προβολή της (όχι φυσικά του μυαλού ή των τυχόν επαγγελματικών δεξιοτήτων της)!

Τι γόβες φοράει, τι τσάντα, ποίου οίκου μόδας είναι το φόρεμα της και άλλες τέτοιες πολύτιμες πληροφορίες που προφανώς απασχολούν τα μέγιστα μια κοινωνία η βάση της οποίας κινείται στα όρια της εξαθλίωσης!

Προφανώς όμως του συμπαθούς κατά τα άλλα ηλικιωμένου του χρήματος, που γέρασε και μυαλό δεν έβαλε από τις εμπειρίες του παρελθόντος (όπως λένε οι πραγματικοί του φίλοι), του διαφεύγει η σοφή λαϊκή ρήση για γυναίκες που αν θέλουν να το κάνουν, όσο και να τις έχεις φυλακισμένες, θα βρουν τον τρόπο: «Και να την κλείσεις στο μπουκάλι, θα πηδηχτεί με τον φελλό», λένε! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση…

Διαβάστε ακόμη: