H Σαρλίζ Θερόν έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο τέταρτο ετήσιο Block Party για το Charlize Theron Africa Outreach Project, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Universal Backlot, έγιναν με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του «Twisters» με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, Glen Powell και Daisy Edgar-Jones.

Η βραδιά περιελάμβανε μεταξύ άλλων και μια συζήτηση μεταξύ της Σαρλίζ Θερόν και των Νοτιοαφρικανών ακτιβιστών Neo Mohajane και Miché Williams.

Το Charlize Theron Africa Outreach Project, που ξεκίνησε από τη Σαρλίζ Θερόν πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, επενδύει και προωθεί την υγεία και την ασφάλεια των νέων στη Νότια Αφρική για να δημιουργήσει ένα πιο δίκαιο μέλλον για όλους. Η CTAOP υποστηρίζει οργανισμούς που βασίζονται στην κοινότητα παρέχοντας χρηματοδότηση και ενισχύοντας τις φωνές τους.

Το εμβληματικό look της Σαρλίζ Θερόν

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης στο Universal City της Καλιφόρνια, η Θερόν φόρεσε ένα oversized μαύρο σακάκι που έμεινε ανοιχτό, ενώ από κάτω φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο bralette, μια στιλιστική πρόταση που αποτελεί τάση.

Τα μικροσκοπικά σουτιέν έκαναν την εμφάνισή τους στην επίδειξη Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 1996 του Karl Lagerfeld, ωστόσο το micro bra επέστρεψε δυναμικά στις τάσεις από το 2020 και οι γυναίκες της μόδας το επιλέγουν για να δημιουργήσουν ευφάνταστες εμφανίσεις, είτε φορώντας το μόνο του, επιλέγοντας ένα με δαντελένιες λεπτομέρειες συνδυάζοντάς το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, είτε κάτω από ένα oversized blazer, όπως έκανε και η Σαρλίζ Θερόν.

Συνδύασε το blazer της και το μικροσκοπικό bralette της με μία μαύρη αστραφτερή μίντι φούστα και μαύρα slingback του οίκου Dior.

Όσο για τα μαλλιά της, η Θερόν τα έπιασε σε έναν σφιχτό κότσο αφήνοντας μια μικρή τούφα από τη φράντζα της να πέσει στη δεξιά πλευρά του προσώπου της. Ολοκληρώσει το glam look της με ροζ κραγιόν, απαλό ρουζ ενώ φόρεσε διακριτικά κοσμήματα, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Διαβάστε ακόμη