Για την πυρκαγιά που κατέκαψε την Ύδρα και προκλήθηκε από βεγγαλικά που φέρεται να εκτοξεύτηκαν από την θαλαμηγό «Περσεφόνη» που είχαν μισθώσει 8 υπήκοοι του Καζακστάν, μεταξύ των οποίων και ο ολιγάρχης Ντανιγιάρ Αμπουλγκαζίν, γνωρίζετε! Άλλωστε ως γεγονός κυριάρχησε επί μακρόν στα Μέσα Ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά!

Εκείνο ωστόσο που δεν γνωρίζετε είναι, πως ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού είναι Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι συνέταιρος στον τομέα του Real Estate με προβεβλημένο και πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στις πίστες Αθήνας και Θεσσαλονίκης και ο οποίος παρεμπιπτόντως, εσχάτως άλλαξε …έδρα και παίζει μπάλα πλέον αλλού, φιλοδοξώντας να καταστεί και συνέταιρος σε κτίριο όπου θα δημιουργηθεί σε έναν χρόνο από σήμερα, υπερσύγχρονο music hall!

Οι ίδιες πηγές ακόμη αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα ο Έλληνας δημοφιλής τραγουδιστής είναι συνεταίρος με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και στην θαλαμηγό «Περσεφόνη» από την οποία προκλήθηκε η καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε το παρθένο δάσος της Υδρας…

Διαβάστε ακόμη: