Ο Όμιλος TMF ανακοίνωσε την εξαγορά της Premier Consulting SA στην Ελλάδα.

Η Premier Consulting παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες λογιστικής και φορολογικής συμμόρφωσης, HR, μισθοδοσίας και τιμολόγησης μεταβίβασης.

Η εξαγορά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τον Όμιλο TMF, ενισχύοντας και επεκτείνοντας την παρουσία του στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο επικεφαλής της αγοράς του Ομίλου TMF για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Daniel Proychev, σχολίασε:

«Με την καθιερωμένη παρουσία μας στην Ελλάδα και τη νότια Ευρώπη, αυτή η εξαγορά επιτρέπει στον Όμιλο TMF να προσφέρει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία του στους πελάτες της Premier Consulting, επεκτείνοντας περαιτέρω το παγκόσμιο αποτύπωμά μας».

Ο Country Director της TMF Greece, Γιάννης Γουσιάκης, δήλωσε:

«Αυτή η συμφωνία αναδεικνύει τα δυνατά σημεία της TMF Greece και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για τη συνεχή ανάπτυξή μας στη χώρα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους υπαλλήλους της Premier Consulting στην οικογένειά μας».

Οι συνεργάτες της Premier Consulting, Ιωάννης Ξενόπουλος και Νίκος Μαρσέλος, σχολίασαν:

«Αυτή η εξαγορά αποτελεί ένα ορόσημο για εμάς. Από την έναρξη της επιχείρησής μας το 1999, επεκτείνουμε με επιτυχία την εταιρεία μας. Ο Όμιλος TMF ξεπερνά τις ελπίδες μας ως συνεργάτης που συμμερίζεται την πελατοκεντρική μας προσέγγιση και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε την παράδοσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση, τη βαθιά τεχνογνωσία και ένα περιβάλλον στο οποίο οι πελάτες και οι συνεργάτες μας θέλουν να ανήκουν».

Διαβάστε ακόμη: