Δεν ξέρω αν θυμάστε την Στελίνα Σιαράπη, το περίφημο στέλεχος του Υπ. Προστασίας του Πολίτη επί εποχής Θεοδωρικάκου (του οποίου αποτέλεσε το alter ego), που «έλυνε κι έδενε» σε όλα τα επίπεδα, από τη διοικητικό μέχρι το υπηρεσιακό, έχοντας σαφή επιρροή ακόμη και στον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ!

Η Στελίνα λοιπόν, η οποία έχει ανέλθει ραγδαία στην κυβερνητική ιεραρχία, λόγω προσωπικών σχέσεων με το στενό οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού, από τη στιγμή που αποχώρησε από το ΠΡΟ.ΠΟ, δεν κατάφερε να στεριώσει πουθενά, παρά τις προσπάθειες άνωθεν!

Ο Υπ. Επικράτειας Σταύρος Παπασταύρου στον οποίο πήγαν να την «φορτώσουν», δεν την κράτησε στο Μαξίμου, ενώ ο Οικονόμου την είχε ανεπισήμως κοντά του (αν και δεν την ήθελε αλλά για να κάνει μέχρις ενός σημείου την εξυπηρέτηση) μέχρι που ήρθε ο Χρυσοχοΐδης!

Επί της ουσίας έφαγε διπλή πόρτα στην Κατεχάκη!

Υπό αυτό το πρίσμα η προστατευομένη της «ισχυράς κυρίας» ξέμεινε χωρίς θεσμική θέση στον κυβερνητικό μηχανισμό! Οπότε αναζητείται θέση για να εγκατασταθεί, η οποία όπως λένε οι πηγές μου, βρέθηκε!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η περίφημη Στελίνα προορίζεται για την Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής όπου και θα αντικαταστήσει τον νυν ΓΓ κύριο Ιατρίδη!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η τοποθέτηση της Στελίνας στο Μεταναστευτικής Πολιτικής αποτελεί προάγγελο της έλευσης του Τάκη Θεοδωρικάκου!

Δεν γνωρίζουν ωστόσο ότι εσχάτως ο αγαπητός Τάκης έχει απωλέσει την στήριξη της ισχυράς κυρίας παρά τω πρωθυπουργώ, ενώ κατά πληροφορίες κάποιοι στην Βουλή μαζεύουν υπογραφές για να ανοίξουν 2 θέματα από το πρόσφατο παρελθόν!

Οπότε η τοποθέτηση της Στελίνας, την οποία δεν θέλουν ούτε ο Καιρίδης ούτε η Βούλτεψη, είναι μεμονωμένη και αποσπασματική και θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως των όποιων αλλαγών τυχόν υπάρξουν στις θέσεις των ΓΓ στο κυβερνητικό σχήμα!

Διαβάστε ακόμη: