Η ταυτόχρονη είσοδος στη Βουλή των “Σπαρτιατών” και της “Νίκης” , δίπλα στο κόμμα του Βελόπουλου, αποκάλυψε ένα πολιτικό χώρο στα δεξιά του πολιτικού συστήματος πολύ μεγαλύτερο από αυτόν της “Χρυσής Αυγής” που φτάνει το 13% χωρίς να αθροίσουμε πολλά ακόμα κομματίδια που δεν μπήκαν στην Βουλή.

Με μια ταχύτητα που άλλοτε γεννιόνταν κομματίδια και γκρούπες της Αριστεράς τα τελευταία χρόνια η πολιτική κινητικότητα που αναπτύχθηκε στον χώρο της Ακροδεξιάς, της Παλιάς και της Νέας Δεξιάς έφερε τελικά στη Βουλή τους Σπαρτιάτες και τη Νίκη που αναπτύχθηκαν υπόγεια με βασικό στοιχείο ένα πατριωτισμό και την απέχθεια για το πολιτικό σύστημα.

Οι Σπαρτιάτες εμφανίζονται ως ένα ελληνικό εθνικιστικό πολιτικό κόμμα, υπερασπιστής της «λαϊκής πατριωτικής δεξιάς, του τρίπτυχου πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» και του «υγειούς ελληνικού εθνικισμού» για να υπερασπιστούν με περικεφαλαίες την παράδοση.

Η Νίκη -μια πιο “βυζαντινή” και χριστιανική εκδοχή του πατριωτισμού με αγωνία για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια προβάλλει στις διακηρύξεις της ένα πολιτικό πλαίσιο πιο συγκροτημένο απέναντι σε όσους “επιδιώκουν μεγάλες πλειοψηφίες και ανίερες συμμαχίες και θέλουν να τροποποιήσουν ανενόχλητοι το Σύνταγμα”.

“Προβλέπουμε ότι θα επιχειρήσουν να εκχωρήσουν εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο και ΑΟΖ, να αποκαθηλώσουν την επικρατούσα θρησκεία και τον χαρακτήρα της εθνικής Παιδείας. Παράλληλα βλέπουμε ήδη να συντελούνται: η δημογραφική μας κατάρρευση, ο περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη, η αρπαγή ελληνικών ιδιοκτησιών από ξένα “funds”, η φτωχοποίηση του Έλληνα, ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός, η αποδόμηση της οικογένειας, ο εκπαιδευτικός εκμαυλισμός των παιδικών ψυχών”.

Κοινό χαρακτηριστικό των “εθνικών κομμάτων” είναι η αγωνία για την πατρίδα, η απέχθεια για τα κόμματα, ο ρατσισμός και η ξενοφοβία μαζί με ομοφοβικές αγωνίες για την εθνική “κατρακύλα” και την απειλή των αξιών.

Όπως ο “λαϊκός επαναστατικός σύνδεσμός Χρυσή Αυγή” – που για άλλες ομάδες ‘εκφυλίστηκε” με την είσοδο στη Βουλή οι οργανώσεις αυτές έχουν στοιχεία “εθνικοαπελευθερωτικά” απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και την Ευρώπη που απειλεί το έθνος, τους μασόνους, τους Εβραίους και τους “προδότες” πολιτικούς.

“Ο εκφυλισμός του θεσμού της οικογένειας, όπως απορρέει από τη σχεδιαζόμενη νομοθετική αποστασία της κυβέρνησης, δεν είναι μόνο μία αποστασία από τα αυτονόητα του Συντάγματος, αλλά ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και για το μέλλον” διακηρύσσει η “Νίκη”. “Οι εισηγητές της καθ ’όλα απαράδεκτης αυτής νομοθεσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προασπίζονται τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σήμερα μιλούν για τα δικαιώματα των «Λ» (λεσβιών) και των «Ο» (ομοφυλοφίλων). Αύριο είναι πιθανόν να ζητήσουν ρύθμιση της οικογένειας και για τους «Α» (αμφιφυλόφιλους); Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αιτηθούν την πολυγαμία; Τί πιο απλό από το «Γονέας 1» και «Γονέας 2» να τεθεί και «Γονέας 3»;

“Με τον γενικευμένο εμβολιασμό παρατηρούνται αναιτιολογήτως θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές σε νέους και μεσήλικες ανθρώπους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται, ακουσίως πλέον, ως «πειραματάνθρωποι». Πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως φορείς μαγνητικού πεδίου. Προσφάτως, με έκπληξη διαπιστώνεται ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (ακόμη και ολόκληρο επαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλώνται στο σώμα ορισμένων εκ των εμβολιασμένων. Παρατηρήθηκε ακόμη ότι και ολόκληρο το φιαλίδιο, το οποίο περιέχει το εμβόλιο, έλκεται από μαγνήτη»”.

Με την είσοδό τους στη Βουλή τα “πατριωτικά” – εθνικιστικά κόμματα αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη με τη δυναμική ενός μπλοκ μιας νέας αντιπολίτευσης την ώρα που τα κόμματα της Αριστεράς μειώνουν τα ποσοστά τους αθροιστικά ή βγαίνουν εκτός Βουλής με το ερώτημα τι θα συμβεί αν ένας ηγέτης ενώσει την κατακερματισμένη και αλληλοσπαρασσόμενη “πατριωτική δεξιά”.

Μια παλιά δημοσκόπηση έδειξε πως το 23% πιστεύει ότι μας ψεκάζουν. Πιθανόν αυτό να είναι το δυνητικό ποσοστό των Ενωμένων -και Ψεκασμένων – “Πατριωτών” που μαζί με λαγνεία για τις αξίες και φόβο για το μέλλον κουβαλάνε πολλές ακόμα φοβίες και πολύ μίσος.

Διαβάστε περισσότερα