Δεν θέλω επουδενί να γίνω «Άγγελος κακών επών», γιατί δεν μου αρέσει να μεταφέρω αρνητικές ειδήσεις!

Όμως, επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι έχω εντοπίσει κάποιες ενδείξεις δυσάρεστες σχετικά με την υπόθεση της Παγκρήτιας τράπεζας, το ενημερωτικό δελτίο της οποίας για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 100 εκατ. ευρώ δεν έχει ακόμη εγκριθεί από την Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Όπως με ενημερώνουν καλά πληροφορημένες πηγές, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, το ζήτημα μέχρι στιγμής φέρεται να έχει κολλήσει στο περίφημο Fit and Proper των μελών της νέας Διοίκησης της Παγκρήτιας όπως αυτή προκύπτει μέσα από το ενημερωτικό δελτίο ως πρόταση των μεγαλομετόχων, δηλαδή του Μιχάλη Σάλλα για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ του διοικητή της ΤτΕ κ. Γιάννη Στουρνάρα και της Προέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς κυρίας Βασιλικής Λαζαράκου, έχουν υπάρξει επαφές σχετικά με το μείζον ζήτημα του Fit and Proper, καθώς οι πληροφορίες λένε πως υφίσταται σοβαρός προβληματισμός σχετικά με τουλάχιστον 1 προτεινόμενο μέλος του ΔΣ της Παγκρήτιας, από τα πολύ στενά πρόσωπα του Μιχάλη Σάλλα, για το οποίο διατυπώνεται η άποψη ότι δεν πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται!

Για τον σκοπό αυτό η πρόεδρος της Επ. Κεφαλαιαγοράς κυρία Λαζαράκου φέρεται να απέστειλε σχετική επιστολή στον Γιάννη Στουρνάρα, δια μέσω της οποίας τον ρωτάει κατά πόσον το Fit and Proper καλύπτει τα υποψήφια μέλη του ΔΣ! Μένει να δούμε την απάντηση της ΤτΕ στο ερώτημα της Επ. Κεφαλαιαγοράς!

Διότι αν η απάντηση της ΤτΕ είναι αρνητική τότε ο Μ. Σάλλας θα πρέπει να αλλάξει συγκεκριμένα πρόσωπα ή πρόσωπο από το νέο ΔΣ, εξέλιξη πολύ αρνητική για τον πρώην τραπεζίτη, που ίσως ακόμη οδηγήσει να τιναχθεί στον αέρα όλο το εγχείρημα της Παγκρήτιας! Αυτά προς το παρόν …