«Οι νέοι μας είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Η νεολαία όμως διαχρονικά ήταν πάντα λόγω ιδιοσυγκρασίας κριτική και συγκρουσιακή αναλόγως την περίοδο και τις συνθήκες που επικρατούσαν . Όπως συνέβη σε κάποιες περιπτώσεις τώρα με την πανδημία που η στέρηση αναγκαστικά λόγω υγειονομικής προτεραιότητας μείωσε την ελεύθερη διακίνηση τους και οδήγησε σε κορονοπάρτυ η αντιδράσεις.
Γενικώς είναι υγιές φαινόμενο να αντιδρούν οι νέοι άλλωστε μόλις έχουν αρχίσει να εξερευνούν την
ζωή» είπε στο radar ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος.
Όμως στο Μέγαρο Μαξίμου αναλύουν και την απόσταση που έχει πάρει η νεολαία από την πολιτική αλλά και συνολικά από όλο το πολιτικό γίγνεσθαι.
Πανελλαδική έρευνα
Πληροφορίες αναφέρονται σε πανελλαδική ερευνά που «τρέχει» και αφορά στις ηλικίες 17-34, Πρόκειται
ταυτόχρονα για την ηλικιακή κατηγορία στην οποία εμφανίζεται να έχει τη/μικρότερη εκλογική διείσδυση/την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η Ν.Δ., την ώρα που διατηρεί διψήφια διαφορά με τον Σύριζα σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Με εντολή Μητσοτάκη

Ως εκ τούτου με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει ιδιαίτερη  ευαισθησία και τείνει ευήκοον ους προς τα νιάτα της Ελλάδος δημιουργήθηκε εδώ και λίγες εβδομάδες κλειστή ομάδα στο/Μέγαρο Μαξίμου που
ασχολείται με την ενίσχυση των παραγωγικών ηλικιών με έμφαση  στα θέματα που τους απασχολούν σε τομείς όπως Εργασιακά,/Παιδεία,/ψηφιακό κράτος,/πολιτισμός,/αθλητισμός
«Το αμέσως προσεχές διάστημα Θα αναληφθούν δε και  συγκεκριμένες/πρωτοβουλίες, που θα αφορούν τους νέους. . Η στόχευση  δεν είναι εκλογική Είναι ουσιαστική για το μέλλον της χώρας αφού αφορά τις παραγωγικές ηλικίες που θα οδηγήσουν την πατρίδα μας σε ένα νέο πλαίσιο προσαρμοσμένο στο διεθνές περιβάλλον με ελπίδα και ανάπτυξη» είπε στο radar άριστος γνώστης της προσπάθειας αυτής.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.