Η Ντρου Μπάριμορ μοιράστηκε όσα έμαθε παλιότερα από τη συνεργασία της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε κινηματογραφικό πλατό για τα γυρίσματα μιας ταινίας του.

Κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου της εκπομπής της «The Drew Barrymore Show», η ηθοποιός και παρουσιάστρια του talk show μίλησε με τον Κάλουμ Τέρνερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βιογραφικό αθλητικό δράμα «The Boys In The Boat» (2023), μια ταινία την οποία σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αναπολώντας την εποχή που τη σκηνοθέτησε ο Κλούνεϊ στο «Confessions Of A Dangerous Mind» (2002), όπου έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, η οικοδέσποινα αποκάλυψε πως λάτρευε να δουλεύει μαζί του και ότι την έσωσε από το να κάνει πράγματα «που δεν νομίζω ότι με εξυπηρετούσαν ως ηθοποιό».

Η συμβουλή του Κλούνεϊ στην Μπάριμορ

Όταν πιέστηκε από τον Τέρνερ και τον νέο του συμπρωταγωνιστή στο «Masters Of The Air», Όστιν Μπάτλερ, να μοιραστεί ποια ήταν αυτά τα «πράγματα» που δεν εξυπηρετούσαν την καριέρα της, η Μπάριμορ μίλησε για μια συγκεκριμένη στιγμή που ο Κλούνεϊ την τράβηξε στην άκρη για να της δώσει μερικές συμβουλές για την τέχνη της υποκριτικής.

«Έλεγε “ποτέ δεν κρατάς οπτική επαφή με τους ανθρώπους σε μια σκηνή”», κάτι που την ώθησε να ξεκαθαρίσει το σκεπτικό της για την αποφυγή των βλεμμάτων. «Λέω: “Λοιπόν, επειδή είναι τόσο οικείο. Πρέπει να το ξεχωρίζουμε όσο το κάνουμε;” Η οπτική επαφή είναι τρελή».

«Κοίτα, τώρα νιώθω την πίεση να μην πάρω τα μάτια μου από πάνω σου αυτή τη στιγμή» είπε ο 33χρονος Τέρνερ, ενώ έκανε νόημα με τα χέρια του προς τα μάτια της, με τον Μπάτλερ να συμφωνεί.

«Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση στη ζωή η οπτική επαφή» απάντησε η 48χρονη Μπάριμορ. «Σχεδόν αισθάνομαι ότι είναι λίγο επεμβατικό και έτσι αποφεύγω να το κάνω, αλλά ο Τζορτζ με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν έπρεπε να το κάνω αυτό».

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν με αυτήν την εκτίμηση σχετικά με την οπτική επαφή μεταξύ των ανθρώπων.

Η εμφάνιση του Κάλουμ Τέρνερ και του Όστιν Μπάτλερ στο «The Drew Barrymore Show» ήταν μέρος της προώθησης για τη μίνι σειρά πολεμικού δράματος «Masters Of The Air», που δημιουργήθηκε από τους John Shiban και John Orloff.

Διαβάστε ακόμη: