Το διάσημο fashion house, Dior μαζί με την καλλιτεχνική του διευθύντρια Maria Grazia Chiuri αποφάσισαν να παρουσιάσουν τη νέα τους καμπάνια μέσα από εικόνες, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τους ιδιαίτερους πίνακες ζωγραφικής του Caravaggio.
 
Dior: Η νέα του συλλογή είναι εμπνευσμένη από τους πίνακες ζωγραφικής του Caravaggio 6
Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και ξεχωριστό με πρωταγωνιστές τους Levi Achthoven, Maryel Uchida, Sculy Mejia, Judith Frament και Holly Fischer και σχεδιάστηκαν από τον Elin Svahn. Ο Peter Philips έκανε το μακιγιάζ και ο Guido Palau τα μαλλιά. Τα μοντέλα φορούσαν τις αιθέριες δημιουργίες της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri με φόντο τη νεκρή φύση.
Μετά από αρκετές σεζόν με minimal καμπάνιες και εικόνες από τη Brigitte Niedermair, ο Dior σηματοδότησε τη νέα αισθητικά οπτική και κατεύθυνση με την καμπάνια του.
«Γιορτάζοντας την αριστεία στο savoir-faire και τη δημιουργία σε όλες τις μορφές της – από τα φεμινιστικά δοκίμια της Virginia Woolf έως τα μαχητικά κολάζ από τη Λουκία Μαρκούτσι που βελτίωσαν τη διοργάνωση της παράστασης – η συλλογή καταγράφεται σε μια γεμάτη με τη μοναδική δύναμη της ζωγραφικής», είπε ο οίκος σε σχετική του ανακοίνωση.
 
Τα νέα Dior sneakers που μόλις κυκλοφόρησαν είναι τα it shoes του χειμώνα