Η νέα έκδοση της DS4 ξεκίνησε την καριέρα της και στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα μοντέλο που φέρνει τη γαλλική κομψότητα και την πολυτέλεια στους δρόμους.

Ξεχωριστό design, υπογραμμίζοντας τη γαλλική σχεδιαστική κουλτούρα συνδυάζοντας και την υψηλή τεχνολογία, καθώς, πέρα από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, έρχεται και εξηλεκτρισμένη, plug-in hybrid, ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής.

Ενώ από το 2024 αναμένεται η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Τέσσερις εκδόσεις Bastille+, Performance Life, Trocadero, Rivoli, πλέον της Cross είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Οι κινητήρες είναι 1.2 PureTech με 130 ίππους από 28.500 ευρώ. 1.6 Pure Tech με 180 ίππους από 34.000 ευρώ, 1.5 Blue HDI με 130 ίππους από 30.100 ευρώ και plug-in Hybrid E-Tense με 225 ίππους από 43.750 ευρώ.

Όλες οι εκδόσεις φέρουν αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, όπως τα ηλεκτρικά θερμαινόμενα και με μασάζ καθίσματα καθώς και όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα οδηγού.

H DS4 έρχεται για να μπει σφήνα στην premium κατηγορία, όπου παραδοσιακά οι Γερμανοί με τα Audi, BMW, Mercedes έχουν τον πρώτο λόγο και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια σιλουέτα που να ξεχωρίζει στους δρόμους, χωρίς συμβιβασμούς.

Γιαυτό έρχεται με ξεχωριστό design, πολυτέλεια και εξοπλισμό με αέρα από την πόλη του Φωτός, το Παρίσι…