Διάβασα με ενδιαφέρον σε καθημερινή εφημερίδα της συντηρητικής παράταξης, ένα άρθρο που αναφερόταν στις τράπεζες, οι οποίες όπως πολύ σωστά υποστηρίζει το σχετικό κείμενο, μετατρέπονται σε σούπερ μάρκετ και εκτός από τραπεζικά προϊόντα θα πωλούν ενέργεια και τηλεφωνία.

Και ίσως στο μέλλον έρθουν και σε συμφωνία με αυτά τα σαίνια της ΕΥΔΑΠ και πουλάνε και νερό …της βρύσης!

Ωστόσο βάσει της γνώσης των πραγμάτων από μέσα, ξέροντας δηλαδή πρόσωπα και καταστάσεις, για τα οποία βοά η πιάτσα, ίσως οι τράπεζες να πήραν ως παράδειγμα την καλή εφημερίδα πριν προχωρήσουν σε διεύρυνση των παροχών τους προς το πελατολόγιο τους.

Γιατί η αλήθεια είναι πως μέσα από την δημοσιογραφική προσέγγιση και τις σχέσεις με τους θεσμούς, την δικαιοσύνη και τα συστήματα, πρόσωπα μέσα από την εφημερίδα πωλούσαν επί χρόνια «φως, νερό, τηλέφωνο»!!!!

Διαπλοκή με κρατικούς οργανισμούς, υπηρεσίες προς τρίτους, νταραβέρια και εξυπηρετήσεις, ιδιότυπες σχέσεις με επιχειρηματίες, άκρες, προσβάσεις και επιρροές σε θεσμικούς λειτουργούς ανεξάρτητων αρχών!

Η αλήθεια επομένως είναι πως δεν πρωτοπόρησε η τράπεζα στην πώληση ενέργειας και τηλεφωνίας στο πελατολόγιο της, αλλά πρώτη η έγκυρη εφημερίδα ήταν που παρείχε «φως, νερό, τηλέφωνο» στους αναγνώστες της και όχι μόνο…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.