Μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα στο Ολίμπικο δεν υπήρχε θέμα ποια ομάδα θα προκριθεί και η ρεβάνς ήταν μια τυπική διαδικασία. Έτσι η Μπάγερν έβγαλε την υποχρέωση, κέρδισε 2-1 τη Λάτσιο στο Μόναχο και σφράγισε το εισιτήριο. Η ομάδα του Χανς Φλικ έκανε το καθήκον της και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 13’ απείλησαν με τον Σανέ, αλλά το σουτ του Γερμανού έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Λάτσιο απάντησε με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, αλλά o Νίμπελ ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο 31’ οι Βαυαροί κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουρίκι πάνω στον Γκορέτσκα και ο Λεβαντόφσκι από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν μπήκε… φορτσάτη και στο 46’ άγγιξε το 2-0 με τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Ρέινα απέκρουσε το σουτ του Πολωνού επιθετικού. Το επόμενο 20άλεπτο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με την επόμενη καλή φάση να καταγράφεται στο 67’. Ο Ντέιβις γύρισε τον Γκνάμπρι, αυτός έδωσε στον Λεβαντόφσκι, ο Πολωνός σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ρέινα. Ο,τι δεν κατάφερε στο 67’ ο Ρόμπερτ, το έκανε ο Τσούπο-Μότινγκ στο 73’.

Ο Αλάμπα έδωσε στον συμπαίκτη του και αυτός με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Ρέινα για το 2-0. Η Λάτσιο το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 82’ με τον Παρόλο. Ο Αντρέας Περέιρα εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει η ιταλική ομάδα και ο Παρόλο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νίμπελ, Παβάρ, Μπόατενγκ (45′ Ζούλε), Αλάμπα, Λούκας Ερναντές, Κίμιχ (77′ Χάβι Μαρτίνεθ), Γκορέτσκα (64′ Ντέιβις), Σανέ, Γκνάμπρι, Μίλερ (71′ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι (71′ Τσούπο-Μότινγκ)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λατσάρι (57′ Παρόλο), Εσκαλάντε (84′ Άκπα-Άκπρο), Φαρές (45′ Λούλιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (75′ Κατάλντι), Κορέα, Μουρίκι (55′ Αντρέας Περέιρα).

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.