Παναιτωλικός και Ατρόμητος έψαχναν τη νίκη στο Αγρίνιο για να μην χάσουν άλλο έδαφος, οι γηπεδούχοι στη μάχη της παραμονής και οι φιλοξενούμενοι στο κυνήγι της εξάδας και έτσι το τελικό 1-1 όμως δεν άφησε καμία ομάδα ικανοποιημένη. Μοιραίος μπορεί για τους Περιστεριώτες να χαρακτηριστεί ο Μουνίθ που με γκολάρα έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στις αρχές του δεύτερου μέρους, στη συνέχεια όμως αποβλήθηκε κι ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με το παρθενικό γκολ του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι δύο καλές ευκαιρίες καταγράφονται στην πλευρά του Ατρόμητου με τους Μάτιτς στο 8’ και Γκάλο στο 26’.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 54’ με εκπληκτικό σουτ του Μουνίθ έξω από την περιοχή (0-1). Ο Ισπανός όμως με εντελώς ανόητο μαρκάρισμα στον Αρσούρα στο 65’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινα κάρτα. Οι ισορροπίες άλλαξαν και ο Παναιτωλικός βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 82’ όταν ο Γκαλβάο πάτησε τον Αριγίμπι, ο Καραντώνης έδειξε πέναλτι αφού είδε και το VAR. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 1-1.

Τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το ματς πάντως, την είχε ο Ατρόμητος όταν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαλβάο έχασε τρομερή ευκαιρία φεύγοντας σε αντεπίθεση και έτσι δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα (89΄Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος (73΄Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Τζανακάκης (89΄Λιάβας), Αρσούρα, Αριγίμπι, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (62΄ Αζάντι), Ντίας.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Τομάσεβιτς (76΄Γκαλβάο), Κιβρακίδης, Γκάλο (90΄Ούμπιδες), Σάλομον, Χαρίσης (76΄Νάτσος), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (64 Ραμπέγιο), Μάτιτς (64΄ Εντομνβόγι).