Ο Ολιβιέ Ζιρού βαδίζει προς το 37ο έτος της ηλικίας του, όμως, είναι άκρως επιδραστικός για τη Μίλαν και τελευταία απόδειξη, αποτέλεσε η παρουσία εκείνου στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» προχθές (18/04), με το τέρμα που πέτυχε στη ρεβάνς με αντίπαλο τη Νάπολι, για να… «ανοίξει» τον δρόμο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια.

Η σημασία του Ζιρού για το σύνολο του Στέφανο Πιόλι δε συνοψίζεται μονάχα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τη διοίκηση της Μίλαν να επιθυμεί εδώ και καιρό, την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με το τυπικό μέρος να ολοκληρώνεται πριν από μερικές ώρες (19/04).

Οι «ροσονέρι» χάρισαν ακόμη μία χαρά στον κόσμο τους, αφού γνωστοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του, δίχως να προχωρούν σε λεπτομέρειες. Όμως, τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η συμφωνία ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2024, με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος.

«Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσω την πρόκριση στα ημιτελικά, απέναντι στη Νάπολι. Αισθάνομαι “μιλανίστα”, κάθε μέρα· έλαβα μία όμορφη υποδοχή, αισθάνομαι πολύ καλά», τόνισε ο Ολιβιέ Ζιρού κατά την αποχώρηση από τα γραφεία της Μίλαν, μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας θα αμείβεται με 3.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ, μετρά 76 συμμετοχές και 27 τέρματα με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου, σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη: