«Η κυβέρνηση πρέπει να λειτουργεί με σύνεση, όσον αφορά τους μισθούς του δημόσιου τομέα. Δεν αναμένουμε ότι η οικονομία θα εισέλθει σε ύφεση», επεσήμανε σήμερα (20/06) ο κ. Κλαρκ.

Προειδοποίησε πως οιεσδήποτε μισθολογικές αυξήσεις στον δημόσιο τομέα πάνω από τον δείκτη του πληθωρισμού, θα επιδεινώσουν την –ήδη δύσκολη– τρέχουσα κατάσταση, καθώς προβλέπεται ότι θα φθάσει έως και το 11% έως το τέλος του έτους.

Δάσκαλοι και ιατροί είναι μεταξύ εκείνων που έχουν απειλήσει να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, αν δεν υπάρξει ανταπόκριση στα μισθολογικά αιτήματά τους.

«Παρουσιάζεται ανάγκη να είμαστε συνετοί αναφορικά με το μισθολογικό. Περαιτέρω αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, θα εντείνουν το πρόβλημα που προσπαθούμε να λύσουμε. Δεν περιμένουμε ύφεση.

Προφανώς, υπάρχουν πολύ σημαντικές προκλήσεις για την παγκόσμια οικονομία, αλλά και βασικές υποκείμενες δυνάμεις στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου», σημείωσε ο κ. Υφυπουργός, στις αρμοδιότητες του οποίου είναι οι μισθοί του δημόσιου τομέα.

Η τοποθέτησή του, ακολουθεί την προειδοποίηση από τη Συνομοσπονδία Βρετανικών Βιομηχανιών πριν από μία εβδομάδα, ότι η οικονομία θα αντιμετωπίσει στασιμότητα την ερχόμενη χρονιά και θα μπορούσε «εύκολα» να εισέλθει σε καθεστώς ύφεσης, καθώς μειώνονται οι προοπτικές για ανάπτυξη, εξαιτίας του αυξανόμενου πληθωρισμού.

Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει: «Αν θέλετε να συναντήσετε ποδοσφαιριστές στις διακοπές σας, να πάτε στη Μύκονο»

Η Μύκονος αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή και κοσμοπολίτικο προορισμόγνωστό σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ευρώπη και πλέον, φαίνεται πως μπαίνει ακόμη ένα επίθετο δίπλα στο «νησί των ανέμων». Ποδοσφαιρικό!

Αυτό το προσωνύμιο δίνει στη Μύκονο ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΜπεν Φόστερ, ο οποίος συστήνει σε όποιον θέλει στις διακοπές του να συναντήσει ποδοσφαιριστές, να επισκεφθεί το ελληνικό νησί.

«Σίγουρα, η Μύκονος είναι ένα μέρος όπου θα συναντήσετε πολλούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί, επίσης, πηγαίνουν στην Πορτογαλία για να είμαστε δίκαιοι, νοικιάζουν μία βίλα ωστόσο. Η Μύκονος είναι τεράστια για αυτό», ανέφερε αρχικά, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν είστε κυνηγός αυτόγραφων, απλώς πηγαίνετε στη Μύκονο περίπου στις 20:30 κάθε βράδυ και σταθείτε στη μέση». Ο Βρετανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θύμισε μάλιστα πως πέρυσι, οι Λουκ ΣοΜέισον Μάουντ και Τζακ Γκρίλις φωτογραφήθηκαν στη Μύκονο, μετά την απογοήτευση της Αγγλίας στο EURO 2020.