Οι ψυχαγωγικές εκπομπές  έκαναν πρεμιέρα. Με την ίδια ομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και για πρώτη φορά αντίπαλοι Λιάγκας – Σκορδά.

Μια μικρή γεύση έχουμε πάρει από τη δημόσια τηλεόραση που έχει ξεκινήσει από αρχές του Σεπτέμβρη τις ψυχαγωγικές της εκπομπές, ωστόσο η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης τώρα ξεκινά.

Μεγάλες αλλαγές δεν υπάρχουν στη ψυχαγωγική πρωινή ζώνη, καθώς οι βασικές εκπομπές παραμένουν ίδιες: «Happy Day», «Το Πρωινό», «Super Κατερίνα» και «Breakfast star». Ωστόσο, φέτος το Mega τροποποιεί το πρόγραμμα του ρίχνοντας στη μάχη της τηλεθέασης μόνο μία εκπομπή: το νέο «Buongiorno».

Στη συγκεκριμένη ζώνη επιστρέφει ξανά η Φαίη Σκορδά και για πρώτη φορά θα είναι απέναντι από «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα και οι δύο εκπομπές θα έχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία -σίγουρα με εντελώς διαφορετική προσέγγιση.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές 

Το «Happy Day» επιστρέφει, στις 07.45, για 12η χρονιά, στον Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για 12η σεζόν δίνει το συνηθισμένο πια καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, στις 07.45, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια έχοντας δίπλα της τη σταθερή ομάδα των συνεργατών της, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά, συνεχίζει την ίδια πετυχημένη συνταγή, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί, με life style θέματα, ανάλυση της επικαιρότητας με το Δήμο Βερύκιο, τηλεοπτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και γεύση από Hollywood με θέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

To «Breakfast Star» δίνει ραντεβού στις 08.45 στο STAR

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν στην πρωινή ζώνη με ένα μαγκαζίνο που επιμένει καθαρά στη ψυχαγωγία.

Στο πλευρό των δύο παρουσιαστών παραμένουν οι Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Κωνσταντίνος Ντάφλος. Τις αστρολογικές προβλέψεις αναλύει η Άση Μπήλιου, ενώ στην κουζίνα έρχεται ο Χρήστος Μοίρας, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στο «Master chef».

Το «Buongiorno» έρχεται στις 09.20 στο Mega

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη και αυτή τη φορά θα λέει «Buongiorno» στους τηλεθεατές της καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου η εκπομπή θα έχει ψυχαγωγία και ενημέρωση και θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα είναι ο έμπειρος Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαϊδου, η ευάννα Ζουμπούρογλου, ο Στέργιος Σαμαρτζής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάζει πάντα με το δικό του τρόπο.

Το Πρωινό επιστρέφει στις 09.50 στον Ant-1


«Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα επιστρέφει ξανά στη ζώνη του μέσα από τη συχνότητα του Ant-1 διεκδικώντας για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν την πρωτιά. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών κλείνοντας πρώτο σε τηλεθέαση στη ζώνη προβολής του.

Η συνταγή αφού είναι πετυχημένη παραμένει ίδια, όπως και η ομάδα, με μικρές αλλαγές. Φωτεινή Πετρόγιαννη, Τάσος Τεργιάκης, Άρια Καλύβα και new entry η Αφροδίτη Γραμμέλη -στο τηλεοπτικό σχόλιο και ο Βαγγέλης Περρής. Η μόνη αλλαγή είναι ότι η στήλη της αστρολογίας βγαίνει εκτός.

Η «Super Κατερίνα» επιστρέφει, στις 10.00,στον Alpha

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με ανανεωμένη διάθεση και με μικρές αλλαγές στην ομάδα.

Στην παρέα της Κατερίνας, θα είναι οι Γρηγόρης Γκουντάρας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό.

Ζωντανές συνδέσεις στα σημεία των γεγονότων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πλούσιο παρασκήνιο, life style θέματα είναι η κλασική σκαλέτα της εκπομπής .

Το «Πρωινό Σου – Σου» έρχεται ανανεωμένο στις 09.50 στο Open

Το Πρωινό Σου- Σου έρχεται ανανεωμένο με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη και με μια διαφορετική ομάδα καθημερινά στο Open.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συναντά ξανά την Ελένη Τσολάκη, ενώ στην ομάδα προστίθενται οι Νάνσυ Παραδεισανού – Κωνσταντίνος Αρκίτσας.

Διαβάστε ακόμη: