Μπορεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν να έκλεισε για τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά τα κανάλια, όπως ο ΣΚΑΙ, ετοιμάζονται για τη νέα.

Μάλιστα, νέα δεδομένα φαίνεται να προκύπτουν για μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου η οποία έριξε αυλαία πριν από μερικές ημέρες και δεν είναι άλλη από το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του.

Και μπορεί να ήταν μια χρονιά… πρωτιάς για τον γνωστό παρουσιαστή, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός εξαναγκάζει τον ΣΚΑΙ να κάνει αλλαγές ακόμα και στο «Καλό Μεσημεράκι».

Τι ετοιμάζουν στον ΣΚΑΙ;

Ακόμα και οι ηγέτες κάθε ζώνης πρέπει να κάνουν αλλαγές ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Εξαίρεση από αυτό τον κανόνα φαίνεται πως δεν αποτελεί ούτε το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Γιατί μπορεί κάθε μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς να τα δίνει όλα στο πλατό, παρέα με τη Ματίνα Νικολάου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως «Βάνια» και τους Alcatrash, μα αυτό μπορεί να μην αρκεί για να κρατηθεί η πρωτιά.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» το «Καλό Μεσημεράκι» θα αλλάξει ώρα μετάδοσης, αφήνοντας το 15.00 – 17.00 το μεσημέρι. Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με αυτό τον σχεδιασμό, θα ξεκινά στις 16.00, αποφεύγοντας την κατά μέτωπο συνάντηση με το «Ρουκ Ζουκ» της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Φυσικά και στη νέα ώρα μετάδοσης θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, όπως τα «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου ή και τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια σε αυτή τη ζώνη θα είναι το μοναδικό αμιγώς κωμικό τηλεοπτικό προϊόν.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του προετοιμάζονται για νέα χρονιά

Και μπορεί η ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά και την ομάδα της εκπομπής του στον ΣΚΑΙ να μετρά μόνο λίγες ημέρες μα οι προετοιμασίες της επιτυχημένης εκπομπής για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, με ενημέρωση στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση για το «Καλό Μεσημεράκι» που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το φθινόπωρο.