Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης έχουν αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την είδηση να γίνεται σήμερα γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, η τραγουδίστρια και ο γνωστός σεφ, που είχαν παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2017, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο, διατηρώντας ωστόσο πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

«Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας “βελούδινος” χωρισμός, οι σχέσεις είναι πάρα πολύ καλές. Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει φύγει καν από τη συζυγική στέγη», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι οι δυο τους συνεχίζουν να συνεργάζονται επαγγελματικά, και μάλιστα ετοιμάζουν παρέα ένα νέο επαγγελματικό project.

Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την είδηση για τον χωρισμό από τον Δημήτρη Κατριβέση

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε και η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά τον οριστικό χωρισμό της, όταν η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα για αυτό, δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσουμε τώρα στον δρόμο. Θα σου πω μόνο ότι είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ», αρκέστηκε να πει η Μαριάντα Πιερίδη ερωτώμενη σχετικά.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Το χρονικό της ρήξης στη σχέση τους και το οριστικό τέλος

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικούς μήνες η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, αποκαλύπτοντας ότι, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» σε τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε, δέχτηκε κάποια μηνύματα αναφορικά με τον -τότε- σύζυγό της, που τη σόκαραν.

Η ίδια είχε παραδεχθεί μετέπειτα ότι δεν γνώριζε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους, ενώ λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι φάνηκε να δίνει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο του.

Ωστόσο, τελικά η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο.

Διαβάστε ακόμη: