«Μαμά» θα γίνει σύντομα η Μαρία Μενούνος και πρόκειται να δει «το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα» όπως είπε η ίδια, καθώς ήταν κάτι που, μαζί με τον σύζυγό της, ήθελαν πολύ.

Η 42χρονη πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια, η οποία υπεβλήθη σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο το 2017, μοιράστηκε την είδηση χθες, στην εκπομπή της Better Together, λέγοντας μάλιστα πως ίσως μετακομίσουν από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ, ώστε τα παιδιά τους να έχουν περισσότερο χώρο για να παίζουν.

Η απόφασή της να απευθυνθεί σε παρένθετη μητέρα πριν και η μετακόμιση τώρα

Το 2018, η Μαρία Μενούνος είχε δηλώσει ότι σκέφτηκε να απευθυνθεί σε μία παρένθετη μητέρα για να αποκτήσει παιδιά. Τον Νοέμβριο του 2019 ανέφερε ότι πραγματικά ήθελαν να δώσουν μία ευκαιρία σε μία παρένθετη μητέρα. «Σήμερα ο Κέβιν έστειλε τελικά τα χαρτιά μας στην εταιρεία με παρένθετες μητέρες. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε γύρω μας μικρές Μαρίες και Κέβιν».

Το ζευγάρι τώρα φαίνεται πως κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Είναι υπέροχο, θα κάνουμε οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίζουν. Το Λος Άντζελες απλά δεν το έχει αυτό», είπε η Μαρία Μενούνος, προσθέτοντας: «Ειδικά στην παιδική αυτή φάση, θέλω κάτι διαφορετικό. Νομίζω ότι το Νάσβιλ μπορεί να είναι το σωστό μέρος».

Το 2018, ο σύζυγός της Μαρία Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο, είχε δηλώσει: «Θέλουμε σίγουρα παιδιά, αλλά ανησυχώ πολύ για την Μαρία και ειδικά με μία εγκυμοσύνη και θα ήθελα να μελετήσω την χρήση μιας παρένθετης μητέρας επειδή το σώμα της έχει περάσει από την κόλαση. Θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό, αλλά δεν θέλω να διατρέξει κανέναν κίνδυνο η υγεία της».