Μαχαιρωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε στις 23 Δεκεμβρίου η μάνατζερ της οικογένειας Καρντάσιαν και πολλών ακόμα celebrities στις ΗΠΑ, Άντζι Κουράφσκι.

Η Άντζι Κουράφσκι βρέθηκε νεκρή μία μέρα αφότου δηλώθηκε ως αγνοούμενη και η αστυνομία συνέλαβε τον 49χρονο σύντροφό της ως ύποπτο της δολοφονίας της.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο Τζέισον Μπάρκερ δολοφόνησε την Κουκάφσκι στις 22 Δεκεμβρίου και έπειτα μετακίνησε τη σορό της στην κοιλάδα Σίμι του Λος Άντζελες, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του.

Η μάνατζερ των Καρντάσιαν κι άλλων celebrities, Άντζι Κουράφσκι, δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Η μάνατζερ διασημοτήτων, Άντζι Κουράφσκι, δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της

Σύμφωνα με το Variety, μερικοί από τους celebrities με τους οποίους συνεργάστηκε η Άντζι Κουράφσκι κατά τη διάρκεια της καριέρας της ήταν η Nicki Minaj, ο Kanye West και για ένα διάστημα οι Kardashians.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ήταν «αγαπημένη» στον κλάδο της από όσους συνεργάζονταν μαζί της.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της μάνατζερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία από την Εισαγγελία του Λος Άντζελες. Αυτήν τη στιγμή, ο 49χρονος άνδρας κρατείται με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η Άντζι ήταν πραγματικά η καλύτερη. Ενδιαφερόταν για τον καθένα από εμάς και έκανε τα αδύνατα να μοιάζουν δυνατά. Θα μας λείψει αφάνταστα. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της αυτές τις δύσκολες στιγμές» δήλωσε η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ σε ανακοίνωσή της, μετά την είδηση του θανάτου της Κουράφσκι.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το έγκλημα.