Η Λότι Μος αποκάλυψε πρόσφατα πως κερδίζει 30.000 λίρες από το OnlyFans, ενώ έδωσε και μερικές συμβουλές στους θαυμαστές της για το πώς να κάνουν καριέρα στη διαδικτυακή υπηρεσία, που είναι γνωστή για το ακατάλληλο περιεχόμενό της.

 

Το 25χρονο μοντέλο, μίλησε στην εκπομπή In Real Life του OFTV και αποκάλυψε ότι η «τρελή και παρορμητική» προσωπικότητά της είναι αυτό που κάνει τους θαυμαστές της να επιστρέφουν στη σελίδα της. «Πρέπει να βρεις τη θέση σου και να την ακολουθήσεις. Είμαι αρκετά τρελή και παρορμητική, μου αρέσει να βγάζω αυτά τα πράγματα προς τα έξω» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Άρχισα να κάνω το OnlyFans πριν από δύο ή τρία χρόνια και το ερωτεύτηκα, τους ανθρώπους που το κάνουν και την ίδια την εταιρεία. Μπορείς πραγματικά να δείξεις ποιος είσαι… και θέλω οι άνθρωποι να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό και να το κατέχουν».


Η Λότι, η οποία είναι ετεροθαλής αδελφή του supermodel Κέιτ Μος και ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών για την Teen Vogue, αποκάλυψε ότι «λατρεύει τη δημιουργική ελευθερία» που έχει πλέον με το περιεχόμενό της: «Λατρεύω το OnlyFans επειδή ελέγχεις την εικόνα σου, ελέγχεις τι βγάζεις προς τα έξω και πώς δείχνεις τον εαυτό σου και τι δείχνεις επίσης. Νομίζω ότι με το μόντελινγκ σε στέλνουν στη φωτογράφηση και βγάζουν τις φωτογραφίες και δημοσιεύουν αυτό που θέλουν… Εγώ κάνω το styling, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, τα κάνω όλα μόνη μου, είναι τόσο διασκεδαστικό».

Συζητώντας γιατί μπήκε στη συνδρομητική υπηρεσία, είπε: «Ήθελα να ξεφύγω από το μόντελινγκ και να κάνω κάτι διαφορετικό, το οποίο ήταν το OnlyFans, και ήταν κάτι που με ενθουσίαζε. Θυμάμαι την πρώτη φωτογράφηση που έκανα για το OnlyFans με ένα σωρό κορίτσια και σκέφτηκα, κοίτα πόσο διασκεδαστικό είναι όταν όλες οι γυναίκες έρχονται μαζί και μπορούν να είναι οι εαυτοί μας και σεξουαλικά ελεύθερες και ανοιχτές».

Διαβάστε ακόμη: