Η συλλέκτρια, σκηνοθέτης και συγγραφέας και μέλος οικογένειας του Χόλιγουντ, Λιζ Γκόλντγουιν θα πωλήσει σε δημοπρασία δημιουργίες της ιστορίας της αντι-μόδας από τη δεκαετία του 1990 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, της σχεδιάστριας της Νέας Υόρκης Σούζαν Τσάντσιολο (Susan Cianciolo).

Οι συλλογές της ετικέτας Run δημιουργήθηκαν από αποδομημένα και ανακατασκευασμένα ανακυκλωμένα ενδύματα και υφάσματα, από το 1995 έως το 2001 ήταν μοναδικές, χειροποίητες εναλλακτικές λύσεις στις κυρίαρχες τάσεις της εποχής.

Η Λιζ Γκόλντγουιν γνώρισε την Σούζαν Τσάντσιολο το 1996, όταν εργαζόταν ως υπεύθυνη κοστουμιών και συντήρησης στον οίκο Sotheby’s της Νέας Υόρκης και οι δυο τους έγιναν μούσες η μία για την άλλη. Μαζί δημιούργησαν ρούχα, όπως μία τζιν φούστα που βρίσκεται τώρα στη μόνιμη συλλογή του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης καθώς και ένα φόρεμα του 1998 που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της έκθεσης «In America: A Lexicon of Fashion», σύμφωνα με το wwd.

Μέλος της καλλιτεχνικής σκηνής του κέντρου της Νέας Υόρκης, η σχεδιάστρια παρήγε τις συλλογές της σε συνεργασία με μία κολεκτίβα αποτελούμενη από μέλη της οικογένειας και φίλους και τις παρουσίαζε σε εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας με προβολές ταινιών, μοντέλα που αιωρούνταν από το ταβάνι, υπεύθυνη παραγωγής των οποίων ήταν συχνά η Λιζ Γκόλντγουιν.

Συνολικά 56 δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας θα πωληθούν στη δημοπρασία στο liz.run, μεταξύ άλλων, T-shirt που μοιάζει κορσέ, φορέματα και συλλογή από κούκλες Barbie με ρούχα του brand Run.