Στη μεγάλη της αγάπη, το μόντελινγκ επέστρεψε η Λίντα Ευαγγελίστα, μετά την αποκάλυψή της για την σπάνια αντίδραση στην πλαστική χειρουργική που την άφησε «βάναυσα παραμορφωμένη» πριν από έξι χρόνια.

Το πρώην σούπερ μόντελ έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ – δεν ποζάρει σε καμπάνιες μόδας και δείχνει το πρόσωπό της δημοσίως ελάχιστες φορές – από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση κατάψυξης λίπους το 2016, η οποία όπως είπε, είχε ως αποτέλεσμα να δείχνει «μόνιμα παραμορφωμένη».

Ωστόσο, αφού πέρασε χρόνια «κρυμμένη», το 57χρονο μοντέλο – που ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι βαρέθηκε να ζει μέσα στην ντροπή – επέστρεψε επίσημα στο προσκήνιο, ποζάροντας για μια ολοκαίνουρια διαφήμιση της Fendi, προωθώντας παράλληλα την επερχόμενη επίδειξη μόδας του brand.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Fendi η Λίντα Ευαγγελίστα

Συγκεκριμένα, η Λίντα Ευαγγελίστα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την εντυπωσιακή καμπάνια, στο Instagram. Σε αυτό, φοράει ένα γκρι πουλόβερ και τρία ροζ καπέλα το ένα επάνω στο άλλο στο κεφάλι της, καθώς και ένα ζευγάρι καφέ γυαλιά ηλίου και γάντια. Στο χέρι της κρατά μερικές τσάντες Fendi, ενώ κοιτάζει μακριά από την κάμερα.

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, η Fendi θα διοργανώσει ένα ειδικό fashion show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της #FendiBaguette, σχεδιασμένη από την @silviaventurinifendi, και τα δύο χρόνια από τότε που η @mrkimjones εντάχθηκε στον οίκο ως καλλιτεχνική διευθύντρια Couture και Womenswear», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η συνεργασία αυτή είναι μνημειώδης για τη σταρ της πασαρέλας, αφού σηματοδοτεί την επιστροφή της στο χώρο μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90, η Λίντα Ευαγγελίστα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της βιομηχανίας, ποζάροντας για πολλά γνωστά περιοδικά, όπως τα Vogue, Cosmopolitan, Glamour, Elle και Marie Claire, και καμαρώνοντας σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, όπως Chanel, Valentino, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Giorgio Armani.

Η σπάνια αντίδραση σε μια αισθητική επέμβαση- Εμφάνισε εξογκώματα σε όλο της το σώμα

Ωστόσο, σταμάτησε να εργάζεται το 2016 και τον Σεπτέμβριο, η Λίντα Ευαγγελίστα αποκάλυψε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram πως ο λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα ήταν επειδή εμφάνισε μια σπάνια αντίδραση σε μια αισθητική επέμβαση. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία CoolSculpting, είχε σχεδιαστεί για να μειώσει τα λιποκύτταρα, αλλά αντίθετα, έκανε τα κύτταρά της να διογκωθούν.

Είπε ότι σύντομα άρχισε να αναπτύσσει «εξογκώματα» σε όλο της το σώμα, τα οποία την έκαναν «αγνώριστη».

«Παραμορφώθηκα βάναυσα και έγινα αγνώριστη»

«Για τους θαυμαστές μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι, ενώ οι καριέρες των συναδέλφων ευημερούν, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία CoolSculpting της Zeltiq, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν» έγραψε τότε στην ανάρτησή της. «Αύξησε, όχι μείωσε, τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη, αφού υποβλήθηκα σε δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς διορθωτικές επεμβάσεις. Έγινα, όπως περιέγραψαν τα μέσα ενημέρωσης, ‘αγνώριστη’».