Ηθοποιός, μοντέλο και μια γυναίκα που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς.

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία της Λετίσια Κάστα ήταν με την εταιρία Guess το 1993. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Πολ Μαρσιάνο, ξετρελάθηκε με την έφηβη ακόμα Κάστα και της πρόσφερε συμβόλαιο για τη διαφημιστική εκστρατεία της Guess, κάνοντάς την ευρέως γνωστή σε όλο τον κόσμο. 

Από τότε η καριέρα της στο μόντελινγκ εκτοξεύθηκε και στη συνέχεια η όμορφη Λετίσια Κάστα στράφηκε και στην υποκριτική. «Οταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, όλοι ήθελαν να με αλλάξουν. Ήμουν πιο χυμώδης από όσο έπρεπε, πιο κοντή από όσο ήθελαν, ακόμα και τα δόντια μου ήθελαν να αλλάξουν. Είμαι πολύ περήφανη που τελικά δεν άλλαξα κάτι» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Ως ένα από τα διασημότερα μοντέλα των 90s, η Λετίσια Κάστα μετρά 28 χρόνια πορείας στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων στον κόσμο, ενώ έχει ποζάρει σε πάνω από 100 εξώφυλλα. Σήμερα, στα 43 της χρόνια η Γαλλίδα καλλονή και μητέρα τεσσάρων παιδιών φωτογραφίζεται ολόγυμνη για εξώφυλλο περιοδικού.

Η Λετίσια Κάστα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Patrick Swirc για το περιοδικό Télérama και φοράει μόνο τις υπέροχες μπότες της Saint Laurent!

Η Λετίσια Κάστα μαγεύει τον φακό και στα 43 της χρόνια διατηρεί την ασυναγώνιστη, παρισινή ομορφιά για την οποία την έχουν λατρέψει οι ανά τον κόσμο σχεδιαστές και της χαρίζουν ακόμα μια θέση στα catwalks και τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την καταπληκτική φωτογραφία της και ευχήθηκε στους χιλιάδες followers της καλή χρονιά.