Η l’artigiano προχωρά σε δυο νέες συνεργασίες με την ISIC και τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, παρέχοντας στους νέους λάτρεις της πίτσας μοναδικές εκπτώσεις, για να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο και με κάθε ευκαιρία την αγαπημένη τους πίτσα.

Για ακόμα μια φορά, η l’artigiano χαρίζει στιγμές γεύσης και απόλαυσης στους νέους μέσα από τη νέα, δυναμική συνεργασία της με την ISIC. Η κάρτα ISIC αποτελεί την μοναδική διεθνή κάρτα πιστοποίησης της φοιτητικής ιδιότητας που παρέχει εκπτώσεις και προνόμια σε 135 χώρες παγκοσμίως, ενώ είναι αναγνωρισμένη από την UNESCO, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και άλλους κρατικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο. Έτσι, όλοι οι φοιτητές που είναι κάτοχοι της κάρτας ISIC θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν έκπτωση 15% σε όλες τις online παραγγελίες τους στη l’artigiano, με τη χρήση ενός μοναδικού κουπονιού.

Παράλληλα, όλοι οι μαθητές της αλυσίδας Φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδυάζουν το διάβασμα με τις αγαπημένες τους πίτσες, αφού η l’artigiano ανήκει στο ειδικό πρόγραμμα loyalty του φροντιστηρίου, παρέχοντας έκπτωση 15% στις online παραγγελίες όλων των μαθητών του εντός Αττικής.

Η l’artigiano βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των νέων και τους παρέχει συνεχώς προνόμια για να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για απόλαυση και μοναδικές εκπτώσεις, δημιουργώντας καθημερινά νέες ενέργειες και προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες τους.

Διαβάστε περισσότερα