Η κυπριακή αστυνομία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την φωτογραφία  από έναν 40χρονο Λιθουανό τον οποίο καταζητεί για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. Πρόκειται για τον Deivis Vaitkevicius, για τον οποίο σημειώνεται στην ανακοίνωση πως φέρει τατουάζ στο πρόσωπο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Φωτογραφίες και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 13/02/2024, στην επαρχία Λευκωσίας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Deivis Vaitkevicius, ημερομηνία γέννησης 14/07/1983, από Λιθουανία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Αυτός φέρει τατουάζ στο πρόσωπο. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ (Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων) Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.»

Διαβάστε ακόμη: