Η διάσημη κρουαζιέρα Spa Cruise του Dior σαλπάρει ξανά στον ποταμό Σηκουάνα, προσφέροντας μια σειρά από πολυτελή ολιστικά προγράμματα θεραπείας για «απόλυτη ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία».

Από τις 3 μέχρι τις 14 Ιουλίου, μαζί με την έναρξη της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, το γιοτ Stunning Excellence όπως ονομάζεται, θα βρίσκεται αγκυροβολημένο στο Port Henri IV. Ο γαλλικός οίκος προσφέρει δύο διαφορετικές επιλογές κρουαζιέρας – την κρουαζιέρα θεραπείας και την κρουαζιέρα ευεξίας – που αμφότερες διαρκούν δύο ώρες.

Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει μια ωριαία θεραπεία προσώπου ή σώματος και μια ώρα ξεκούρασης και χαλάρωσης στο κατάστρωμα του σκάφους. Το σπα περιλαμβάνει τέσσερα μασάζ σώματος και τρεις επιλογές προσώπου, που καλύπτουν θέματα όπως χαλάρωση, αποτοξίνωση, αντίστροφη γήρανση, ισορροπία και δύναμη.

Η κρουαζιέρα ευεξίας, εν τω μεταξύ, περιλαμβάνει μια δραστηριότητα διάρκειας μίας ώρας, η οποία μπορεί να είναι πιλάτες ή διατάσεις, ακολουθούμενη από μία ώρα ξεκούρασης. Φυσικά, μπορούν να συνδυαστούν και οι δύο κρουαζιέρες για μια τετράωρη εμπειρία

Το σκάφος διαθέτει τέσσερις ατομικές καμπίνες θεραπείας, μία δίκλινη καμπίνα, γυμναστήριο, μπαρ με χυμούς και το προαναφερθέν κατάστρωμα χαλάρωσης, το οποίο περιλαμβάνει πισίνα, ενώ το πάνω κατάστρωμα προσφέρει θέα στα διασημότερα μνημεία του Παρισιού, μεταξύ άλλων το Musée d’Orsay και το Grand Palais.

Διαβάστε περισσότερα