Η Κωτσόβολος δηλώνει λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ταχύτητας και στηρίζει ως χορηγός το μεγάλο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός του Rally Acropolis 2021, που θα πραγματοποιηθεί 9 – 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Η επιστροφή του εθνικού αγώνα στο πρόγραμμα του World Rally Championship μετά από 8 χρόνια, πρoκαλεί μεγάλη συγκίνηση και ανυπομονησία. Η Κωτσόβολος, ως κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, ανταποκρίνεται στην πρόκληση του Quick Commerce και στέκεται στο πλευρό του θεσμού, καθώς ταυτίζεται συμβολικά αλλά και ουσιαστικά, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ύψιστης ταχύτητας.

Δίπλα στους ανθρώπους με αναπηρία

Βασικός στόχος της εταιρείας, είναι να προσφέρει μία καλύτερη ζωή μέσω της Τεχνολογίας χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Τα τελευταία χρόνια, μεγάλο μέρος της στρατηγικής της εταιρείας, αποτελεί η ένταξη υπηρεσιών που θα διευκολύνουν την πρόσβαση στην τεχνολογία σε άτομα με αναπηρίες. Η υποστήριξη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, του Rally Acropolis, δίνει την ευκαιρία στην Κωτσόβολος να τοποθετήσει ένα ακόμα λιθαράκι στη συλλογική προσπάθειά της, δίνοντας τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας με κινητικές αναπηρίες, να παρακολουθήσουν live μέρος των αγώνων και να βρεθούν δίπλα σε αγαπημένους τους αθλητές.

Ο κος Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, δήλωσε σχετικά: «Στην Κωτσόβολος, δεν θα μπορούσαμε παρά να νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή, που είμαστε μέρος και μπορούμε να ενδυναμώσουμε αυτήν την εμπειρία. Το «ράλι των Θεών» επιστρέφει σπίτι του και σε αυτή την επιστροφή, η Κωτσόβολος θα είναι εκεί. Γιατί είναι αποστολή μας να προσφέρουμε στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας εμπειρίες ζωής, όπως είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει και το Ράλι Ακρόπολις. Μαζί, προχωράμε μπροστά, δυναμικά και χωρίς εμπόδια, με τις ταχύτητες που επιβάλλει η εποχή μας και τον κοινό σκοπό που αφορά όλους μας. Μία καλύτερη ζωή.»