Δεν έχει επίσημα τον τίτλο της «πριγκίπισσας» και δεν ανήκει στη σειρά διαδοχής. Είναι όμως, η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό και τα τελευταία χρόνια έχει συμφιλιωθεί με τους Μονεγάσκους συγγενείς της.

Ως απόγονος της Γκρέις Κέλι, η Τζαμζίν Γκρέις Γκριμάλντι έγινε ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει συμμετάσχει στη βραβευμένη σειρά του Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel» και έχει κυκλοφορήσει δύο τραγούδια.

Πρόσφατα απέκτησε μία έπαυλη αξίας 3,3 εκατ. δολαρίων στους λόφους του Χόλιγουντ.

Στην κορυφή βράχου, με μοναδική θέα η έπαυλη

Η κατοικία που βρίσκεται στην κορυφή του βράχου έχει μοναδική θέα προς το Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ και στην πινακίδα του Χόλιγουντ. Βρίσκεται στην συνοικία αστέρων, «Outpost Estates», με γείτονες την Ουινόνα Ράιντερ (Winona Ryder), τη Φελίσιτι Χάφμαν (Felicity Huffman) τον πρίγκιπα Χάρι και τον Ράσελ Μπραντ (Russell Brand).

Η διάσημη καταγωγή της Τζασμίν έγινε για πρώτη φορά γνωστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της, η Αμερικανίδα σερβιτόρα Ταμάρα Ροτόλο είχε σχέση με τον πρίγκιπα. Το 2006, ο πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε επίσημα και σύμφωνα με το Tatler, από τότε τη βοηθάει οικονομικά.

Διαβάστε ακόμη: