Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανάρρωσε πλήρως, μετά την «περιπέτεια» υγείας με τον κορωνοϊό. Χθες, στη Θεσσαλονίκη παντρεύτηκαν η Ελβίνα Βενιζέλου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Παπαϊωάννου.

Την νύφη, συνόδευσε ο πατέρας της, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ανάρρωσε πλήρως μετά τη νόσησή του από τον πανδημικό ιό. Δίπλα τους, βρισκόταν και η μητέρα της νύφης, Λίλα Μπακατσέλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018. Η Ελβίνα Βενιζέλου έχει σπουδάσει στο τμήμα Νομικής της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Γιώργος Παπαϊωάννου είναι κτηνίατρος. Η γαμήλια δεξίωση έλαβε χώρα το βράδυ στους κήπους του Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Παρόντες, μεταξύ των άλλων στο μυστήριο, ήταν οι συγγενείς των οικογενειών καθώς και οι φίλοι του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως μεταξύ των άλλων οι Γιάννης Κουκιάδης, Στέλιος Αγγελούδης και Πέτρος Παπασαραντόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου.

Επίσης, παρέστησαν ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής, Χρύσανθος Ζαμπούλης, ο επιχειρηματίας, Κώστας Χαΐτογλου, ο Ευάγγελος Χρυσάφης του Ομίλου Μυτιληναίου και ο πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, Βασίλης Σκουρής.