Η κούκλα κολυμβήτρια από την Παραγουάη έσπασε τη σιωπή της αφού αναφέρθηκε στο αν εκδιώχθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού λόγω «ανάρμοστης συμπεριφοράς».

Η ίδια η 20χρονη αθλήτρια λέει ότι έχει πέσει θύμα «ψεμάτων». Υποστηρίχθηκε ότι η Λουάνα Αλόνσο «αποσπούσε» την προσοχή των συναθλητών της στο Ολυμπιακό Χωριό και φορούσε προκλητικά ρούχα και όχι την επίσημη ολυμπιακή της στολή.

Η κολυμβήτρια άφησε τα ρούχα της εθνικής της ομάδας και εθεάθη να περπατά φορώντας τα προσωπικά της ρούχα, αναφέρει η Daily Mail.

Τα αφεντικά της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης εξαγριώθηκαν με τη συμπεριφορά της Αλόνσο, με αναφορές να υποδηλώνουν ότι την έδιωξαν και την έστειλαν πίσω στο σπίτι της.

Η επικεφαλής Larissa Schaerer είπε: «Η παρουσία της δημιουργεί μια ακατάλληλη ατμόσφαιρα στην ομάδα της Παραγουάης. Την ευχαριστούμε που προχώρησε σύμφωνα με τις οδηγίες, καθώς με τη θέλησή της δεν διανυκτέρευσε στο Ολυμπιακό Χωριό».

Ωστόσο, η Αλόνσο είπε ότι ποτέ δεν εκδιώχθηκε ή αποβλήθηκε από την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας και ζήτησε να μην γίνεται παραπληροφόρηση.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: «Ήθελα απλώς να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν με έδιωξαν ή με απέβαλλαν από πουθενά, παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω τα ψέματα να με επηρεάσουν».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η Αλόνσο πέρασε μια νύχτα στο Παρίσι και πήγε στη Ντίσνεϋλαντ αντί να μείνει για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες της.

Έκανε check in σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας και επισκέφτηκε πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Αφού απέτυχε να προκριθεί στα 100 μέτρα πεταλούδας γυναικών, η Αλόνσο ζήτησε χρόνο για την καριέρα της και ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Μετά τον αγώνα, είπε στους 310.000 followers της στο Instagram: «Είναι επίσημο τώρα! Αποσύρομαι από την κολύμβηση, σας ευχαριστώ όλους πολύ για την υποστήριξη. Συγγνώμη Παραγουάη, έχω μόνο να σε ευχαριστήσω!».

Όμως η σταρ κολυμβήτρια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη ότι έφυγε από τη Γαλλία.

Η Αλόνσο, η οποία συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στα 17 της, επιμένει ότι δεν αποσύρθηκε από ιδιοτροπία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

«Η απόφασή μου πάρθηκε εδώ και πολύ καιρό!» είπε. «Δεν ήταν λόγω των Αγώνων! Τίποτα λοιπόν, πρέπει απλώς να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριζαν πάντα».

Ωστόσο, μια πρόσφατη αναφορά που δημοσιεύτηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Παραγουάης ισχυρίζεται ότι η Αλόνσο είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ πολύ πριν καν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

Ακούστηκε μάλιστα να λέει ότι θα προτιμούσε να επιστρέψει στο Τέξας παρά να επιστρέψει στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμη: