Ο χωρισμός της Κιάρα Φεράνι και του Fedez είναι οριστικός και όλα δείχνουν ότι το διαζύγιό τους δεν εξελίσσεται σε φιλικό κλίμα.

Η Ιταλίδα influencer και fahsion blogger δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Fedez μιας και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα από ιταλικές ιστοσελίδες που επικαλούνται πηγές, καθιστούν σαφή την πρόθεση της Φεράνι να «του τα πάρει όλα» ζητώντας του ένα υπέρογκο για τον ίδιο ποσό, μηνιαίως.

Ο Fedez θα κάλυπτε τα δίδακτρα του ιδιωτικού σχολείου των παιδιών, καθώς και τα ιατρικά τους έξοδα, αλλά τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπος με κάτι καινούργιο που προέκυψε,

Δημοσιεύματα επικαλούνται πηγή, σύμφωνα με την οποία: «Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο γραφείο δικηγόρου. Ο Fedez ήταν παρών με τη βοηθό του και τον δικηγόρο του, ενώ η Φεράνι συνοδευόταν από τη μητέρα της. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν εξαιρετικά ψυχρές, τόσο που ο Fedez δεν χαιρέτησε καν την πρώην πεθερά του».
fedez

Στα ίδια κείμενα, αποκαλύπτεται ότι η Φεράνι ζήτησε από τον πρώην άντρα της 20.000 ευρώ τον μήνα. Η νομική ομάδα του ράπερ όμως, απέκρουσε το αίτημά της. «Μόλις κάθισε, η Κιάρα Φεράνι εξήγησε ότι ήθελε 20.000 ευρώ τον μήνα, αλλά οι δικηγόροι του Φεντερίκο αμφισβήτησαν αμέσως το ποσό, επαναλαμβάνοντας πως έχει ήδη πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και τα δίδακτρα των παιδιών τους και πως η Φεράνι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία έχει χτίσει την καριέρα της πάνω στην έννοια της γυναικείας χειραφέτησης».

Λέγεται, ότι οι δικηγόροι του Fedez πρότειναν το ποσό 5 με 6 χιλιάδων ευρώ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη: