«Η μόδα είναι η αναζήτηση του εαυτού σου, να ορίσεις ποιος είσαι και να δηλώσεις ποιος φιλοδοξείς να γίνεις». Αυτή είναι μία από τις περιγραφές της Σίλιας Κριθαριώτη που ενδεχομένως περιγράφει το δικό της ταξίδι στη μόδα.

Μέσα από τις δημιουργίες της, η Ελληνίδα σχεδιάστρια δίνει σχήμα στις εμπνεύσεις της, κάνοντας τη μόδα τέχνη που χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα. Δεν είναι διόλου τυχαίο, άλλωστε, ότι δημιουργίες της έχουν επιλεγεί και φορεθεί από σταρ, όπως η Μπιγιονσέ και η Τζένιφερ Λόπεζ. To περίτεχνο naked dress που είχε δημιουργήσει για την Μπιγιονσέ είχε συναρπάσει τους λάτρεις της μόδας.

Η περίτεχνη δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη σε βιτρίνα του Harrods

Τώρα, η σχεδιάστρια γράφει μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του οίκου Celia Kritharioti, με την αποκλειστική παρουσία του στα Harrods του Λονδίνου.

Μια θεϊκή νυφική δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη κεντημένη στο χέρι θα βρίσκεται στις βιτρίνες του θρυλικού λονδρέζικου πολυκαταστήματος μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, τραβώντας τα βλέμματα.

Η Κέιτ Μος πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Σίλιας Κριθαριώτη

Το αποκλειστικό ντεμπούτο της Σίλιας Κριθαριώτη στο πολυκατάστημα Harrods έχει πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition την Κέιτ Μος.

Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία.

«Η Κέιτ Μος και το πολυκατάστημα Harrods αποτελούν εμβληματικά σύμβολα του Λονδίνου. Ήταν πολύ φυσικό, λοιπόν, να της ζητήσω να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας μας. Η Kate Moss είναι θρύλος της μόδας και η ενσάρκωση της βρετανικής μόδας, με τη διαχρονική κομψότητά της και την επίδρασή της στην παγκόσμια σκηνή μόδας. Είναι supermodel και ιέρεια του στιλ. Απόλαυσα πραγματικά τη συνεργασία μας! Ήταν ευγενική και πραγματική επαγγελματίας, με τη στόφα και την ποιότητα που έχουν όλα τα supermodels. Ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία να τη φωτογραφίσουμε σε διαφορετικά τοπόσημα στο Λονδίνο για τα Harrods. Η Κέιτ Μος και τα Harrods συμβολίζουν το ατελείωτο στιλ και τη γοητεία του Λονδίνου», ανέφερε η Σίλια Κριθαριώτη.

«Το πολυκατάστημα Harrods ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να μπορούν να βρουν πιο εύκολα το brand κι έτσι προετοίμασα μια συλλογή demi couture με την επιμέλεια της υψηλής ραπτικής σε διαφορετικά μεγέθη. Το Λονδίνο είναι εξάλλου η μητρόπολη της μόδας και του social life».

Να σημειωθεί πως ο φωτογράφος που ανέλαβε την καμπάνια και απαθανάτισε την Κέιτ είναι ο σύντροφός της, κόμης Νικολάι Φον Μπίσμαρκ.

Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του Harrods, ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

Διαβάστε ακόμη: