Η Μπιγιονσέ προχώρησε σε μία τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά. Η σταρ είναι η «ιέρεια» της Ντονατέλα Βερσάτσε, κάτι που η ίδια η σχεδιάστρια τόνισε στην ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram.

Οι αλλαγές φαίνεται να αρέσουν στην Μπιγιονσέ αφού τολμά και εκκεντρικά hairstyle πάνω της. Ωστόσο λίγες είναι οι φορές που έχει επιλέξει να γίνει ξανθιά.

Στην πρεμιέρα της ταινίας της για την παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε παρά να εντυπωσιάσει ξανά. Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Renaissance: A film by Beyoncé», έγινε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς με πολλούς διάσημους φίλους της Μπιγιονσέ, να δίνουν το παρών.

Η 68χρονη Ιταλίδα ανέβασε φωτογραφίες της κατάξανθης πλέον ποπ σταρ, μέσα σε μια silver δημιουργία του οίκου Versace. Η Μπιγονσέ ποζάρει χαμογελαστή με το μακρύ φόρεμά της και ασορτί γάντια.

Μπιγιονσέ

Η σχεδιάστρια την αποθεώνει σε σπάνια εκδήλωση ενθουσιασμού, γράφοντας: «Μπιγιονσέ, είσαι ένα όραμα στο Versace. Είσαι μοναδική. Η μία και μοναδική, η νούμερο ένα, η μία!! Ανυπομονώ να δω την ταινία της περιοδείας “Renaissance”».

Διαβάστε ακόμη: