Δύο είναι τα «καυτά» ονόματα που σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ.  Μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η Μάντσεστερ Σίτι που θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε στο δίλημμα ποιόν από τους δύο να επιλέξει και κατέληξε στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο τεχνικός της Σίτι έχει «καψουρευτεί» τον Χάαλαντ και έχει βαλθεί να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Γκουαρντιόλα ήθελε στην αρχή να κάνει κίνηση για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αλλά η περίπτωση του Χάαλαντ τον ιντριγκάρει περισσότερο.

Ο Νορβηγός άσος έχει ένα στυλ παιχνιδιού που βάζει σε σκέψεις τον Γκουαρντιόλα. Του αρέσει έτσι όπως κινείται στο γήπεδο. Έτσι όπως εκτελεί. Και θέλει να τον δει να τα κάνει όλα αυτά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Το μοναδικό σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ δώσει το πράσινο φως για να φύγει ο Χάαλαντ, θα θησαυρίσει. Το ταλέντο του Νορβηγού θα δικαιολογήσει οποιαδήποτε τιμή. Και ειδικά όταν απέναντι της κάθεται η Μάντσεστερ Σίτι που φημίζεται για το μεγάλο της πορτοφόλι. Το μεγάλο στοίχημα πλέον για τους «πολίτες» είναι το κατά πόσο θα ανταποκριθεί ο Χάαλαντ στα αγγλικά δεδομένα.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.