Την Τρίτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα «Μουσικά Βραβεία iHeartRadio 2022», στο Shrine Auditorium του Λος Άντζελες, όπου η Jennifer Lopez, εκτός του ότι κέρδισε το βραβείο «iHeartRadio Icon», χάρισε στο κοινό μια εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα σε γνωστές Drag Queens.

Η Lopez, αφού παρέλαβε το βραβείο της, η ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μια πιο funky εκδοχή του «On My Way», από την ταινία της «Marry Me».

Η JLo τραγούδησε περιτριγυρισμένη από drag queens, που ήταν ντυμένες με μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου Versace φορέματος, που φορούσε στα βραβεία Grammy το 2000.

Οι drag queens χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα, ενώ θύμισαν τις εμφανίσεις της Jennifer Lopez μέσα στα χρόνια.

Στη συνέχεια η ίδια εμφανίστηκε ντυμένη με ένα μακρύ λευκό παλτό, πάνω σε μια πλατφόρμα, η οποία στο κάτω μέρος της έγραφε «Ισότητα», (Equality).

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός που βραβεύτηκε με το φετινό «Icon Award» στα Μουσικά Βραβεία του iHeartRadio ευχαρίστησε από καρδιάς τους θαυμαστές της.

«Το εκτιμώ τόσο πολύ, τόσο πολύ, πάρα πολύ», είπε στο πλήθος μια η 52χρονη σταρ. «Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία είναι τα πιο σημαντικά για μένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα, γιατί τα εκτιμώ. Δεν μπορώ να πω ψέματα, όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα. Το κάνω πραγματικά για εσάς παιδιά», είπε η Jennifer Lopez.

Ανάμεσα στο πλήθος που την χειροκροτούσε βρισκόταν βέβαια και ο σύντροφός της, Ben Affleck, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος για να χειροκροτήσει.