Με μια φωτογραφία απο μια τρυφερή ιδιωτική στιγμή «αποχαιρετά» η βασίλισσα Ελισάβετ τον σύζυγό της. Στην φωτογραφία απεικονίζεται το ζεύγος χαμογελαστό στην εξοχή.

Σύμφωνα με το BBC είναι μία από τις αγαπημένες φωτογραφίες της βασίλισσας με τον σύζυγό της. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό του Μπάκιγχαμ στο Instagram.

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει γείρει προς τα πίσω και στηρίζεται στον αγκώνα του, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ κάθεται στο πλευρό του, σε αγρό στη Σκωτία, κοντά στο κάστρο Μπάλμοραλ όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο το Μπάκιγχαμ όσο και μέλη της βασιλικής οικογένειας δημοσιεύουν στο Instagram παλιές φωτογραφίες του πρίγκιπα Φιλίππου, αποχαιρετώντας τον. Λίγη ώρα πριν από το στιγμιότυπο του βασιλικού ζεύγους στην εξοχή, το Μπάκιγχαμ είχε αναρτήσει φωτογραφίες από τον γάμο τους, την 70η επέτειό τους αλλά και από οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους.

Επίσης, σήμερα, λίγες ώρες πριν από την κηδεία δημοσιεύθηκε ένα βίντεο με φωτογραφίες από τη ζωή του δούκα του Εδιμβούργου.

Σχετική είδηση: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.