Η τελευταία φορά που κατέβηκε η Φώφη Γεννηματά σε συγκέντρωση, ήταν σ΄αυτήν έξω απο το Εφετείο, την ημέρα της απόφασης για την Χρυσή Αυγή.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θέλοντας να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με τον κόσμο της εργασίας,θα δώσει το παρών στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο.Η Γεννηματά θα είναι επικεφαλής κλιμακίου του του Κινήματος Αλλαγής και όπως διαμηνύει θα δώσει τη μάχη, μέσα και έξω απο την Βουλή για τον κόσμο της εργασίας. Για κορυφαία μάχη έκαναν λόγο στενοί συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ οι οποίοι με αυτό τον τρόπο κλείνουν το μάτι σε συνδικάτα και φορείς ,δείχνοντας έτσι ότι είναι ουσιαστικά δίπλα στους εργαζόμενους. Μην ξεχνάμε ότι η Φώφη έκανε επαφές με 30 προέδρους εργατικών κέντρων και μετέχοντας σε τηλεδιασκέψεις με την ομοσπονδία και το σύλλογο του Υπουργείου Εργασίας.

Επίθεση στον Κ.Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Radar.gr στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που αφορούσε το εργασιακό νομοσχέδιο,πάρθηκε η απόφαση να σφυροκοπήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τόσο τον Υπ.Εργασίας ,τον οποίο θεωρούν και αδύναμο κρίκο.

Στο Κίνημα Αλλαγής θεωρούν οτι ο πρωθυπουργός κάνει τα χατήρια στο ΣΕΒ και γι αυτό τονίζουν συνέχεια το επιτελικό κράτος του κ.Μητσοτάκη. Κλείνοντας να τονίσουμε ότι επτά βουλευτές ,ζήτησαν την άμεση σύγκληση της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων για το νομοσχέδιο του Κωστή Χατζιδάκη, θεωρώντας ότι το συγκεκριμένο πεδίο μπορεί να τονώσει την εικόνα του κόμματος